Nokia 701 izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
susmaktan başka çaren yokki saçmalıyorsun çünkü kendinde farkındasın zaten attığın mesajlar smile kaynıyo birde o imzanı gördükten sonra daha yazmamaya karar verdim :)

pRime.

pRime.

Üye
701 i ezmeye çalışıp dutan sensin gelip sanıyosunki n8 belleli olunca kral telefon oldu 701 ile aynı oldu nasılsa diyorsunuz kusura bakmayında bu şekilde anca kendinizi kandırırsınız 1 ghz işlemci ve 512mb ram diye birşey var çekemiyosan git n8inle istediğini yap gelipte burda 701 alacakları şaşırtma
Eğer bu bana da yönelikse mesajımı tekrar oku. ;)

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pil hakkındada biraz bilgi vermek istiyorum.Pil bilindigi uzere 1300 Mah ve daha bir kere tam olarak sarj ettim.Ilk sarjı olmasına ragmen su an 24 saat oldu ve pilin daha 0 u dolu. gecen 24 saatte yaklasık 1 saat telefon gorusmesi(20 dakikası bluetooth kulaklık ile) , 10 adet sms , 30-45 dakika internet kullanımı , ovi store dan uygulama indirme , 10 dakika Asphalt 5 HD oyunu (bu oyunu C7 telefona NFC ile baglanarak oynadık) , moblie data ve wireless açık , E-mail devamlı online , Ekran parlaklıgı sonuna kadar acık ve tema efektleri acık. Bunların haricinde telefonu devamlı kurcalıyorum.2. veya 3. sarjdan sonra daha iyi olacagını düşünüyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8'in 1GHZ versiyonunu 801 olarak mı çıkartacaklar acep :hmmm

----------Eklendi @ 01:41:33 ---------- Yazıldı @ 01:41:12 ----------

ama inşallah çıkmaz N8 eşsiz kalmalı

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 ve n8 eşsiz kalsın ytr:D

valent

valent