Nokia 701 izlenimlerim

musty522

Üye
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan bende almak istiyorum ama türkiyeye gelmedi acaba ne zaman gelir yada almanyadan sipariş ile getirtebilirmiyiz bu mümkün mü? Birde zahmet olmazsa güzel bir video çekip yüklermisnz tanıtım amaçlı detaylı bir video Teşekkürler.İyi Forumlar.

Konu Sahibi
kesin gelecek cunki navifimde wTurkce yazilimi var 3 aydan once satilmaz.ben ebaydan Almanyada oturan birisine aldirttim.direk olarak ebaydan alamazsiniz gumruge takilir.

musty522

Üye
kesin gelecek cunki navifimde wTurkce yazilimi var 3 aydan once satilmaz.ben ebaydan Almanyada oturan birisine aldirttim.direk olarak ebaydan alamazsiniz gumruge takilir.

yani alamayız diyosun almanyadan neyse sağlık olsun bizde gelmesini bekleriz dicem ama 3 ayda beklenck gibi değil sabır diyelim bkliyelm napalım

arkadaslar belle cidden hızlı bende belle kullanyorum tek marifet yazılım da,telefonu alırmısın deseniz hayatta almam

uribaju

Üye
Sen n8 bellesiyle bunu birmi tutuyorsun komik olma 1ghz işlemci 512 mb ram var hatırlatıyım tekrar

Jerkez38

Üye
hocam hayırlı olsun
telefonumdan soğumamak için okumıycam daha fazla

Tepkiler: accman

resim ve video gibi işler symbian 3'te GPU tarafından hallediliyor, nokia 500 hariç. gpu da yenilendi 701'de o yüzdendir kalite diyeceğim fakat bence aynı kalitede çekmeli.

spartuas

Üye
Bndede c7 var. Belle kuracam arka kapağada c701 in kapağı takdımmı al sana 701 işte türkün zekası

kardes yazdıgımı tam okumadın sanırım bir tuttugum flan yok aralarında 1 yıl var donanım olarak tabii ki 701 daha iyi olcak...benim değindigim zevk meselesi bundan sonra yazılanları iyi anla ki sen komik duruma düşme iyi forumlar

uribaju

Üye
Aralarında 1 yıl olduğunu biliyorsan hiç n8 ile adını bile anmıcaksın ozaman tamam

uribaju

Üye
dostum senin aklın başındamı dön bi yazdıklarını tekrar oku saçmalıyorsun

kardes sen sacmalıyosun asıl bnm yazdıklarımla alakası yok yazdıklarının neyse uzatmayalm en iyisi konuyu acan arkadasa ayıp oluyo....

uribaju

Üye
sen dedin ilk aralarında 1yıl var diye neyse daha fazla uzatmıcam

pRime.

Üye
701 daha iyide bu n8'i ezme çabası ne onu anlamadım.

Lenneth

Üye
1 ghz'li Symbian nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum, bir Nokia Shop'a gidip inceleyeceğim kesinlikle Türkiye'ye geldiklerinde.

uribaju

Üye
701 i ezmeye çalışıp dutan sensin gelip sanıyosunki n8 belleli olunca kral telefon oldu 701 ile aynı oldu nasılsa diyorsunuz kusura bakmayında bu şekilde anca kendinizi kandırırsınız 1 ghz işlemci ve 512mb ram diye birşey var çekemiyosan git n8inle istediğini yap gelipte burda 701 alacakları şaşırtma

yaa arkadasım ne alakası var vala buraya kadar getirdin ya pess cidden pes yani tamam susuyorum ben