Nokia 701 için düzgün çalışan asphalt 6 adrenalin yokmu ya yardım ltfn!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 için düzgün çalışan asphalt 6 adrenalin yokmu ya yardım ltfn!!!!!
Telefona asphlatı kuruyorum açılıyor ama kasıyor bide rengi soluk yardımınıza ihtiyacım var ltf yardım edin:ağlarım:

spy ghost

spy ghost

Üye
oyunun ekran çözünürlüğü ve telefonun ekran çözünürlüğü birbirine uymuyo olabilir

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ne ara aldın yaw hayrlı olsun =) biraz beklemen gerekebilir oyun ve uygulama açısından.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
tşkler quaresma53 yeni aldım bende daha önce c6-01 vardı çok güzel oynanıyordu 701 e yükledim ekran görüntüsü 16 bit gibi bide kasıyor anlamadım gitti :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tşkler quaresma53 yeni aldım bende daha önce c6-01 vardı çok güzel oynanıyordu 701 e yükledim ekran görüntüsü 16 bit gibi bide kasıyor anlamadım gitti :(

belleye uyarlanmamış olabilir,sonuçta asphalt 6 anna ya yakın gelmişti..

kalbimdesiin

Üye
Benim c7 belle mükemmel çalışıyor hiç takılma bile Yok valla anna dan daha akıcı calisiyo

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603'te görüntü güzel de kasma olması çok kötü ya. Uyumlu versiyon çıkar kısa zamanda umarım.

kalbimdesiin

Üye
Ya 701 i boşuna alıyorsunuz c7 nin üstünde biraz oynama yapmışlar o kadar 800mhz işlemciyi 1ghz overclock etmişler bi de ram artırmislar gerisi c7 o telefon cok kişinin başını yakacak çoğu c7 ye geri döner Bence

osman_akdemir

Üye
bence donmez bırader sen dıstan bakmıssın tarayıcı surumunden falan ustun ve 512 ram var 1 ghz hız var sıkıntı yok yanı ucak gıbı bana kalırsa c7 ona kafa tutması ımkansız

PixelWolf

Üye
belle versiyonunu yükle

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar bunun çözümü modifiyeler bölümünde var bende de kasma olayı oluyordu ama ram ve cpu yu tam çalıştıran bi mod atmışlar onu yükleyin sorunsuz çalışıyo...

• Beğen
Tepkiler: mcsoguk
Dimi3

Dimi3

Üye
Arkadaşlar bunun çözümü modifiyeler bölümünde var bende de kasma olayı oluyordu ama ram ve cpu yu tam çalıştıran bi mod atmışlar onu yükleyin sorunsuz çalışıyo...

Konu linkini atabilir misin dostum ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Telden giriyorum şu an hemen symbian3 bölümünün altında türkçe uygulamalar var onun altında sistem modlama bölümü...

Dimi3

Dimi3

Üye
Telden giriyorum şu an hemen symbian3 bölümünün altında türkçe uygulamalar var onun altında sistem modlama bölümü...

Hiçbir değişiklik yok. Normalde pek kasma yok ancak drift yaptığım zaman kasıyor. FP1den önce böyle bir sorun yoktu..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bende şu an mis gibi çalışıyo kardeşim vallaha... Tüm oyunlar kasmadan çalışıyo... Ha haklısın tabi önceden daha iyi gidiyordu...

savas_yal

savas_yal

Üye
c7 de oynadım asphalt 6 yı hiç bir sorun yoktu 701 kasma sorunu yüzünden asphaltı kaldırdım artık oynamıyorum ben daha iyi oynayacağımı sanmıştım yanılmışım 701 i almakla da hata etmişim

Dimi3

Dimi3

Üye
c7 de oynadım asphalt 6 yı hiç bir sorun yoktu 701 kasma sorunu yüzünden asphaltı kaldırdım artık oynamıyorum ben daha iyi oynayacağımı sanmıştım yanılmışım 701 i almakla da hata etmişim

Beceriksiz Nokia ve umursamaz oyun şirketleri sağolsun..

oguz yasar

oguz yasar

Üye
kardeşş symbian 3 oyunları bölümünde asphalt 6 belle signed var onu indir kur ben nokıa 603 e indirdim kurdumm hiç bi sorun yok( kasma donma oyundan atma gibi) bi dene istersenn

asigsasi

asigsasi

Üye
bendede hiç bi sorun yok

Dimi3

Dimi3

Üye
2 sürümü de indirip denedim.. 2si de aynı.. FP1'den sonra böyle oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt