nokia 701 alcaklar vodafondan alsın benden tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

jigsaw_54

Üye
android ve symbianı bana anlatma lütfen.bak sen kendin diyorsun ağır oyunlar diyorsun ağır oyun ki özellikli daha bi extrası var sd'ye atmak zor bi işlem değil bunu herkes bilir zaten :) wifiden indirmedi diyorsun sebebini de söylemişsin bağlantı problemli... bazılarında diye belirtmişsin hepsi öyle değil.. benim araştırmaya ihtiyacım yok çünkü ben android kullanıyorum zaten zamanında da symbian uygulamaları Türkçeleştirmesini yapıyorum... bence androidi al eline kullan kullandıkça farkını görürsün

maxici55

Üye
o işletim sistemiyle alakalı heralde. bell de 6 tane var

----------Eklendi 26.12.2011 @ 00:07:29 ---------- Yazıldı 25.12.2011 @ 23:59:34 ----------

android ve symbianı bana anlatma lütfen.bak sen kendin diyorsun ağır oyunlar diyorsun ağır oyun ki özellikli daha bi extrası var sd'ye atmak zor bi işlem değil bunu herkes bilir zaten :) wifiden indirmedi diyorsun sebebini de söylemişsin bağlantı problemli... bazılarında diye belirtmişsin hepsi öyle değil.. benim araştırmaya ihtiyacım yok çünkü ben android kullanıyorum zaten zamanında da symbian uygulamaları Türkçeleştirmesini yapıyorum... bence androidi al eline kullan kullandıkça farkını görürsün
tamam doğrudur. ben bir oyun üzerinden konuştum android kullanmadım. ama sen de bana şunu söyle: 1 ghz işlemci, 8gb dahili hafızalı, 8mp kameralı,512mb ram li 750-850 tl civarında androidli telefon var mı?
android çok iyi ama hem androidli hem de yukardaki özelliklere sahip tel. bi htc var o da 1350 tl civarında.

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
nokia da nokıa :zzz

Lenneth

Üye
o işletim sistemiyle alakalı heralde. bell de 6 tane var

----------Eklendi 26.12.2011 @ 00:07:29 ---------- Yazıldı 25.12.2011 @ 23:59:34 ----------

tamam doğrudur. ben bir oyun üzerinden konuştum android kullanmadım. ama sen de bana şunu söyle: 1 ghz işlemci, 8gb dahili hafızalı, 8mp kameralı,512mb ram li 750-850 tl civarında androidli telefon var mı?
android çok iyi ama hem androidli hem de yukardaki özelliklere sahip tel. bi htc var o da 1350 tl civarında.

Xperia Neo V var, kamerasi 5 mp ama 701'e ek HDMI cikisiyla geliyor kullanacaksaniz eger.. 799 tl

Jomolocco

Jomolocco

Üye
xperia ray diyorum başka bir telefon demiyorum 850 liraya vatanda ve çok güzel özelliklere sahip otomatik netleme 1ghz işlemci 512 mb ram

maxici55

Üye
xperia ray diyorum başka bir telefon demiyorum 850 liraya vatanda ve çok güzel özelliklere sahip otomatik netleme 1ghz işlemci 512 mb ram
dahili hafıza ne kadar?

----------Eklendi @ 00:43:50 ---------- Yazıldı @ 00:42:38 ----------

kaqan18

kaqan18

Üye
kardeş kampanyayi yapan şube değil vodafone. Yani ıstanbul da neyse antalyada da ankarada da o. Iyice bi araştır almadan. Yurdışı çıkışlı olabilir adam ordan alıp sana verebilir. Daha önce yaşandı böyle şeyler

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
yurtdısı cıkısli olur sa nolur

moscow89

Üye
Ben genç avantaj tarifesine sahibim 25 lira ödüyorum 701'i 720 liraya alabilmem için fazladan 10 lira daha ödeyip tarifemi değiştirmem gerekiyor ekstradanda 30 Tl cihaz bedeli ödüyeceğim. Yani 240 lira fazladan ödemem gerekiyo bence hiç deymez kontratlı almaya , 24 ay boyunca 1600 liraya yakın bir fatura ödemiş olursun hiç değmez ayrıca faturasız hatlarla tahütlü alamassın... Bu telefon zaten 800 lira perakende satış fiyatıyla çıkar taksitle almak daha mantıklı. En azından kendini bağlamassın vodafone'a...

pRime.

pRime.

Üye
Xperia Neo V var, kamerasi 5 mp ama 701'e ek HDMI cikisiyla geliyor kullanacaksaniz eger.. 799 tl

701'e tercih edilebilecek tek cihaz bence. Android 4'e güncellenmesi de bir artı.

germir

germir

Üye
720 tl ye verirlermi yaw şaka gibi

andreoni

Üye
Kvk olmayan cihazlar şu an internette en ucuz 779 tl zaten. Bayi müşteri çekmek için demiş sanırım almaya gidince işler değişir. Nokia shop ta 940 TL şuan 4+4 taksit yapıyorlar. Metalik rengini bekliyorum bende. He bide bu nokia 701 konusu hala android telefon muhabbeti yapanlar var. Siz kullanın arkadaşım android lerinizi biz almayalım. Sizin verdiğiniz paralarla ben 701 i alır üstüne de tablet pc alırım yaws :)) Yazık günah değil mi? Değerinin iki katı para veriyorsunuz. Avrupa fiyatlarıyla karşılaştırın öyle cihaz alın arkadaşlar. 701 de dahil telefonlar için kullanılabilirliğine ve fiyatına bakarak araştırma yapın. Bu arada 701 azda olsa bir yerde inceleme fırsatım oldu ekran canlılığı, hızı, kamerası süper. Piyasadaki alınabilecek en iyi telefondur her yönüyle. Ama fiyat yinede fazla ilk çıktığı için beklemek lazım diye düşünüyorum. İyi forumlar.

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
Arkadaşlar yanlış anladıysam düzeltin;
Axess kredi kartı ile vodafone bayisine gitsem 701'i 12 ay taksit ile alabileceğimi mi söylüyorsunuz ? ( Annem vodafone kullanıcısı 12 aydan fazladır kullanıyor. )
Ayrıca fiyat olarak kesin bi bilgi verin ya ? 720 mi 950 mi kaç ? Yakın vodafone bayisi olsa sorayım dicemde değil işte ..

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar bugün vodofone bayisine gittim 880 tldi fiatı

vForOttoman

vForOttoman

Üye
En düşük peşin fiyatına 900 liradır kardeş bi sorun felan olmasın telde?

sonerrap

sonerrap

Üye
valla orjinal vodofone bayisiydi bi sorun olcagını sanmıyorum sonucda grantili ve faturalı verecekler

vForOttoman

vForOttoman

Üye
İnşAllah öyle olur çünkü en düşük 900 liradan veriyolar .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
880 tek çekim mi taksit yapıyorlar mı vade farksız?

andreoni

Üye
Arkadaşlar Tekzen in internet sitesinde fiyat bilgileri aşağıdaki gibi.

Fiyatı:744,92 TL + KDV
Taksitli:87,90 TL x 10
KDV Dahil Fiyatı :879,00 TL
Havale ve EFT (%3 İndirimli) :852,63 TL

Bu cihazın garanti olayı nasıldır? Kvk genpa mı yoksa yine ithalatçı firma garantisinde mi? İnceleyip bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler iyi forumlar.