nokia 701 alcaklar vodafondan alsın benden tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

maxici55

Üye
o zaman 720 lira şahane fiyat..kaçmaz

hayır telefon üceti değil o. tarife ücretinden 720 lira kesiliyor. yani mesala en düşük tarife ücreti 39 lira bu da 24 ayda 39*24=936 tl. işte bundan 720 tl yi kredi kartından kesiyorlar. yoksa bu cihaz bedeli değil. faturaya da 15 tl yansıyor. ikinci sene 75 tl yansıyor faturaya.
eğer kredi kartına gerek kalmazsa ki bu da faturada 8 ay kısıtlama olmadan düzenli ödeme yapılmışsa iki sene 75 tl (39+35) faturaya yansıyor. telefon da 35*24=840 tl ye geliyor ki bu fiyat da piyasa ya göre 60-70 tl avantajlı.
tel. kampanyasız 900 tl diyor bayii.

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadasım adama dedimki benım faturalı hat tım yok kredı kartıyla alsam takside baglanırmı dedim oda 12 ay taksıt yaparız 60 60 odersın dedi

maxici55

Üye
tamam.mesala 39 tl lik tarifeyi seçtin. ilk sene kredi kartından 60 tl 12 ay ödüyorsun, faturaya 15 tl yansıyor. sonra ikinci sene 74 lira direk fatura yansıyor.
yani değişen bişey yok. yani cihaz+tarife=(35+39)*24
ilk başta ben de cihaz 720 tl ye geliyor sandım. adam o cihaz bedeli değil dedi.ikinci sene fatura 75 tl yansıyor dedi.ikinci sene faturaya 39 tl yansımış olsaydı o zaman cihaz 720 tl olurdu

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
konturlu hat tımamı yansıcak arkadasim

maxici55

Üye
39 tl lik tarifeye geçeceksin. kredi kartından 60*12=720 tl çekecekler. 15 tl faturaya yansıyacak. ikinci sene 74 tl faaturaya yansıyacak. en ucuz yolu bu.
tarife 39*24=956tl
cihaz 35*24=840tl

----------Eklendi @ 22:55:43 ---------- Yazıldı @ 22:54:49 ----------

kampanya faturalı hatlar için geçerli

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
arjadasım sen beni anlamıyon benim faturalı hattım yok yok ben kredı kartına alcam ole bışeyde demedıler

serinaga

serinaga

Üye
Haydi bakalım kimin dediği doğru ?

maxici55

Üye
yani tarife değişikliği yapmadan kampanyasız 720 ye verecekler. o zaman hemen al. bana kampanyasız 900 tl dediler.
ben az önce anlattığım gibi aldım.

blackbird48

blackbird48

Üye
yazık etmeyin paranıza nokıa ya para vermek artık haramdır birdaha düşünün ve doğru yolu bulursunuz artık bitmiş bir işletim sistemine mahkum cihazlara bu paralar haramdır

maxici55

Üye
ne alalım sen söyle ozaman

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
hah ıste ondan

maxici55

Üye
tamam anladım seni de belki 720 tl dedikleri benim anlattığım gibidir. ama öyle değilse çok iyi.

----------Eklendi @ 23:30:05 ---------- Yazıldı @ 23:28:21 ----------

bi de kampanya şartlarında cihaz bedeli 900 tl diyor. 720 tl biraz zor

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
bilemıcem

maxici55

Üye
her neyse ben aldım. çok da memnunum. android falan hikaye. androidin uygulaması çok diyorlar ama işe yarar oyunlar paralı. symbian 3 oyunları bu sitede çok. hem de kurması androide göre çok kolay.

----------Eklendi @ 23:39:25 ---------- Yazıldı @ 23:34:10 ----------

arkadaş da htc var. asphalt 6 yükleyelim dedik. yok apk dosyasını yükleyecekmişiz. sonra onu çaılştırdıkdan sonra sd dosyasını telefonda yeni klasör açıp içine atacakmışız. sonra telefon hata verdi. sd dosyası 510 mb.
ama 701 de 300 mblık sis dosyasını yüklüyorsun. çift tıklıyorsun.sonra oyunu kuruyorsun tamam hepsi bu.

jigsaw_54

Üye
her neyse ben aldım. çok da memnunum. android falan hikaye. androidin uygulaması çok diyorlar ama işe yarar oyunlar paralı. symbian 3 oyunları bu sitede çok. hem de kurması androide göre çok kolay.

bu siteye göre konuşuyorsun peki android kullandın mı hiç? kullanmadığın belli.kurduğun cümle kendine ait değil sağdan soldan duyduğunu anlatıyorsun ....adamakıllı araştırma yaptın mı uygulamalar için? androide göre çok kolay diyorsun android zor mu acaba ? androidde oyun uygulama vs kurma şekli symbianla aynı atıyorsun telefona basıyorsun ve kuruluyor .... (bundan daha kolayı java var)

----------Eklendi @ 23:41:48 ---------- Yazıldı @ 23:39:53 ----------

arkadaş da htc var. asphalt 6 yükleyelim dedik. yok apk dosyasını yükleyecekmişiz. sonra onu çaılştırdıkdan sonra sd dosyasını telefonda yeni klasör açıp içine atacakmışız. sonra telefon hata verdi. sd dosyası 510 mb.
ama 701 de 300 mblık sis dosyasını yüklüyorsun. çift tıklıyorsun.sonra oyunu kuruyorsun tamam hepsi bu.

o sonradan dosya eklemeli uygulamalarda geçerli tüm uygulamalarda değil...siz yapamadıysanız sorun sizde ozaman..onu kurabilseydiniz oyunun da n e denli kaliteli olduğunu anlardınız...

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
kac ekrana sahip 5mi 6 mı

maxici55

Üye
android uygulama açısından çok. ona bi şey dediğimiz yok. ama asphalt 6 gibi ağır oyunlar paralı. parasız olarak yüklemek istersen symbiyan 3 e göre daha zor. apk ve sd dosyası var. önce apk yi kuruyordun onlar zaten 5-6 mb. sonra tel sd dosyasını kuruyor. o da 400-500 mb. sd dosyasını da indirmedi htc. wifi bağlantısında sorun var dedi. sen araştırırsan oyunlarda wifi sorunu halledildi diyor bazılarında. yani iki aşamalı yükleme var. ama symbian 3 de bir sisx dosyası var. bunu direk telefona kuruyorsun.sağdan soldan duyduklarımla konuşmadım. android oyun nasıl yüklenir konusuna baktım.

----------Eklendi @ 23:54:44 ---------- Yazıldı @ 23:49:28 ----------

kac ekrana sahip 5mi 6 mı
3,5 inç ekranı var ama 5 mi 6 mı derken neyi kastettin anlamadım

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ana ekran diyorum

maxici55

Üye
6 tane