Nokia 701, 690tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biz burda evo yu konuşuyoruz karıştırmyın şimdi :D yanyana koyup aynı şeyleri yapalım ben geçer demedim deneme amaçlı söledim :D

imaknı olan denesin, ben hafta sonu denerim :D

---------- Eklendi @ 20:10:25 ---------- Yazıldı @ 20:09:41 ----------

Ali Kemal abimin dedikleriine bakılırsa 701 evo nun ağzını burnunu kırar :kop2:

hiç zannetmiyorum. 701'in ondan daha iyi olduğu ne malum ??

PriZm

PriZm

Üye

şöyle söylüyeyim 1gb ramin 400mb a çıktıgını hiç görmedim şirkette arkadasta var arasıra alıp kurcalıyorum boş ram sürekli 200lerde geziyor ayrıca sense arayüzü biraz kastırıyor cihazı bir video açıp izledim üçüncü dakikada işlemci yoruldugu için pikseller belirginleşmeye başladı ekranın kendisine gelmeside iki üç dakika sürdü bu arada internette selam vermeye başladı yani çoklu görevler için bu cihaza bu işlemci yetmiyor zaten ekran büyük birde androidin yapısı itibariyle donanıma yüklenmesi cihazı bitiriyor bataryayı denemedim ama internette iki saat yeter heralde arkadas telegonu 3310gibi kullandıgı için sorunyasamıyor ama benim n8i kullandıgım gibi bir saat kullandım elim terledi yani
o zaman gerçekten ram kullanımı vasatmış

benim telefonda dün çektiğim ram kullanımı:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kapıştıralım ama yine klasik droid-symbian kavgasına dönüşmesin :D

fp ile 701 çok gelişti evo kısa karşılaştırmalarda başarılı olabilir ama işlemciye yüklendikçe performansı düşer fp1den sonra 701 kullanmadım onun işlemcisi oc den sonra nasıl bir performans verir bilemem

---------- Eklendi @ 20:16:03 ---------- Yazıldı @ 20:11:33 ----------

o zaman gerçekten ram kullanımı vasatmış

benim telefonda dün çektiğim ram kullanımı:

bu resmin aynısını evoda görüceksin geri kalan ram nereye gidiyor çözemedim açık uygulamalar belli sonuçta şimdi birisi çıkıp android ramihtiyacı duydugunda altta çalışan götevleri kapatıyor demesin o işlem içinde ayrıca ram yer cihaz ve kapatma işlemi birer saniyeden kaç işlem varsa hesaplayın artık ram lazımolduhunda o kadar beklersiniz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çok iyi abi tele yüklendikçe yükleniyorum valla oyun müzik forum ama bana mısın demiyor cihaz tarayıcı 2 3 defa 6 sekme birden açarsan kapanıyor o kadar o da tarayıcıdan kaynaklı onun dışında yağ gibi kayıyor telefon

PriZm

PriZm

Üye
çok iyi abi tele yüklendikçe yükleniyorum valla oyun müzik forum ama bana mısın demiyor cihaz tarayıcı 2 3 defa 6 sekme birden açarsan kapanıyor o kadar o da tarayıcıdan kaynaklı onun dışında yağ gibi kayıyor telefon
ben dolphin browserde 10 dan fazla flash playerli sekme açınca kasmaya başlıyor :D

---------- Eklendi @ 20:19:56 ---------- Yazıldı @ 20:19:22 ----------

fp ile 701 çok gelişti evo kısa karşılaştırmalarda başarılı olabilir ama işlemciye yüklendikçe performansı düşer fp1den sonra 701 kullanmadım onun işlemcisi oc den sonra nasıl bir performans verir bilemem

---------- Eklendi @ 20:16:03 ---------- Yazıldı @ 20:11:33 ----------

bu resmin aynısını evoda görüceksin geri kalan ram nereye gidiyor çözemedim açık uygulamalar belli sonuçta şimdi birisi çıkıp android ramihtiyacı duydugunda altta çalışan götevleri kapatıyor demesin o işlem içinde ayrıca ram yer cihaz ve kapatma işlemi birer saniyeden kaç işlem varsa hesaplayın artık ram lazımolduhunda o kadar beklersiniz

yazdığından anladığım kadarıyla benim telefonun ram kullanımı çok iyi o zaman :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben n8de opera ile 7sekme açmıştım bir sorun görmedim yavaslamada olmadı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi ben kendi tarayıcısıı kullanıyorum dur bi de opera deniyim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben dolphin browserde 10 dan fazla flash playerli sekme açınca kasmaya başlıyor :D

---------- Eklendi @ 20:19:56 ---------- Yazıldı @ 20:19:22 ----------

yazdığından anladığım kadarıyla benim telefonun ram kullanımı çok iyi o zaman :)

evet htc evoya göre çok iyi önemli olan konfigürasyon yüksekligi degil donanım uyumu bir örnek vereyim aynı ram i7 işlemci ve aynı ekran kartlı casper laptop mı hızlıdır yoksa i5 toshiba mı işlemcilerin ikiside intel ikinci nesil bunu test ettim i5 toshiba hiç abartmıyorum üçe katlıyor casperı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
11 sekme açık tık yok

PriZm

PriZm

Üye

evet htc evoya göre çok iyi önemli olan konfigürasyon yüksekligi degil donanım uyumu bir örnek vereyim aynı ram i7 işlemci ve aynı ekran kartlı casper laptop mı hızlıdır yoksa i5 toshiba mı işlemcilerin ikiside intel ikinci nesil bunu test ettim i5 toshiba hiç abartmıyorum üçe katlıyor casperı
veya şöyle bir örnekde olabilir

Phenom x6 4 ghz
hd 3650
512 gb ram

mi daha hızlı

yoksa phenom x2
hd 5670
4 gb ram

:D

---------- Eklendi @ 20:35:59 ---------- Yazıldı @ 20:35:37 ----------

11 sekme açık tık yok
flash player ile dene diyecem ama malesef symbianda flash player yok :|

klongs

klongs

Üye
evo da 734 mb ram var 600 u telefona gidiyor ne yapcam ben 134 mb ile ace te bile daha cok bos ram var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla youtube maxicep masaüstü modunda açtım genede kasmadı bende mallık ne orjinal tarayıcı kullanıyosam :D

TheMadness

TheMadness

Üye
60 sekme açtım aynı :D bana mısın demiyor opera

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt