Nokia 701, 690tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca konuya gelirsek güvenilir elektromarketlerin altında fiyatla satılan bir ürüne şüpheyle bakarım türkiyenin heryerinde bu cihaz minimum 900tl ye satılırken bu site 700e satıyorsa burada bir bityenigi vardır ya ürün pasaport kayıtlıdır ya graydir garantisi olmaz yada adam bunu çalmış o fiyata satıyor başka açıklaması olamaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
htc üçgünde bir telefon yaparsa olacağı o :D

klongs

klongs

Üye
donanimida kotu cok takiliyor

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc üçgünde bir telefon yaparsa olacağı o :D

htcyi sattıran android yoksa dogrudürüst telefonu yok hatta titan2 çıktı abdde wp işletim sistemli hadi satsın lumia900ün dörtte biri kadar göreyim satamaz karşılaştırmasını paylaşmıştım görenler bilir lumia900 yıktı geçti titanII yi hemde işlemcisi 1.5ghz kamerasıda 16mp ama o 16mp ise lumia900 32mp heralde

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
belki entegrasyon sorunu vardır yazılımla

---------- Eklendi @ 19:35:17 ---------- Yazıldı @ 19:34:22 ----------

evet abi ben de videosunu izlemiştim titanı duman etti

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

1.2 Dual core qualcomm A8,1 gb Ram,Adreno 220 GPU bu donanım kötüyse o zaman benim galaxy s yerlerde sürünüyor demektir :)

donanım kagıt üstünde iyi ama emin ol senin galaxy s le yarıştırsan tur bindirirsin htc ye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
getirin bitane evo 701 le kapıştıralım :D

PriZm

PriZm

Üye
kapıştıralım ama yine klasik droid-symbian kavgasına dönüşmesin :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nokia'nın donanımından bile mi kötü ? (Symbian'lardaki)

şöyle söylüyeyim 1gb ramin 400mb a çıktıgını hiç görmedim şirkette arkadasta var arasıra alıp kurcalıyorum boş ram sürekli 200lerde geziyor ayrıca sense arayüzü biraz kastırıyor cihazı bir video açıp izledim üçüncü dakikada işlemci yoruldugu için pikseller belirginleşmeye başladı ekranın kendisine gelmeside iki üç dakika sürdü bu arada internette selam vermeye başladı yani çoklu görevler için bu cihaza bu işlemci yetmiyor zaten ekran büyük birde androidin yapısı itibariyle donanıma yüklenmesi cihazı bitiriyor bataryayı denemedim ama internette iki saat yeter heralde arkadas telegonu 3310gibi kullandıgı için sorunyasamıyor ama benim n8i kullandıgım gibi bir saat kullandım elim terledi yani

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
biz burda evo yu konuşuyoruz karıştırmyın şimdi :D yanyana koyup aynı şeyleri yapalım ben geçer demedim deneme amaçlı söledim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

şöyle söylüyeyim 1gb ramin 400mb a çıktıgını hiç görmedim şirkette arkadasta var arasıra alıp kurcalıyorum boş ram sürekli 200lerde geziyor ayrıca sense arayüzü biraz kastırıyor cihazı bir video açıp izledim üçüncü dakikada işlemci yoruldugu için pikseller belirginleşmeye başladı ekranın kendisine gelmeside iki üç dakika sürdü bu arada internette selam vermeye başladı yani çoklu görevler için bu cihaza bu işlemci yetmiyor zaten ekran büyük birde androidin yapısı itibariyle donanıma yüklenmesi cihazı bitiriyor bataryayı denemedim ama internette iki saat yeter heralde arkadas telegonu 3310gibi kullandıgı için sorunyasamıyor ama benim n8i kullandıgım gibi bir saat kullandım elim terledi yani

:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali Kemal abimin dedikleriine bakılırsa 701 evo nun ağzını burnunu kırar :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt