Nokia 701, 690tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gittigidiyor iyi değil.. Üçkağıtçısı çok bizim arkadaş iphone 3gs aldı kasa kırık çıktı sonradan farketti elinde kaldı telefon bi sene bile kullanamadı

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

bynicky

bynicky

Üye
hepsi burada , hızlı al ,bimeks gibi sitelerden yapmışımdır alışverişlerimi ve bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım ürünlerinde...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bimeks mağaza zaten ama bimekste de garantş sorunu yaşayanlara tanık oldum bence üşenmeyin 50 tl fazla verin nokia shopdan alın alırkende 50 tl ye sigorta yaptırın mis

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
gittigidiyor iyi değil.. Üçkağıtçısı çok bizim arkadaş iphone 3gs aldı kasa kırık çıktı sonradan farketti elinde kaldı telefon bi sene bile kullanamadı

Gittigidiyordan en fazla kılıf alırım :)

hepsi burada , hızlı al ,bimeks gibi sitelerden yapmışımdır alışverişlerimi ve bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım ürünlerinde...

Onlar en güvenilirleri zaten bence :)

bynicky

bynicky

Üye
bimeks mağaza zaten ama bimekste de garantş sorunu yaşayanlara tanık oldum bence üşenmeyin 50 tl fazla verin nokia shopdan alın alırkende 50 tl ye sigorta yaptırın mis
tel gelirken zaten garantili geliyor bi sorun cıktımı kvk servisine götürmen yeterli..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
siz yine işi garantiye alın ne olur ne olmaz!

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de onu diyorum Engin abi.. Bimekslerde de grey marka cihaz satıldığı oluyor

ozakin70

ozakin70

Üye
girdiğin o sitede kargo dahil ve distribütör işaretle çıkan sonuçlardaki sitelerden alınır çünkü distrübütör garantisi şart arkadaşım onlar sahte olmuyor bide o site hakkında biraz bilgi öğren hırlı mıdır hırsız mıdır diye.....

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar.Piyasada gerçekten çok çakal var :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne demek kardeşim ama tavsiyeme uy nokia shoptan al 701 parasını hakediyor

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
Şu grey ürünler ve ara sokak telefoncuları yüzünden elimizdeki telefonların değerleri düşüyor . Yarın öbür gün telefonu satmaya kalksan telefoncu karşına grey ürünlerin fiyatlarını çıkarıyor adama laf anlatamıyorsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle telefoncuya selam bile verme elden sat imkanın varsa

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Hepsiburada dan alışveriş yapa bilirsiniz çok güvenilirdir ve ayrıca doğan holdingin kurumudur...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hepsiburada başka orda satışları firma yapıyor o güvenilirdir ama ben gene de şüpheyle bakıyorum netten alıma

klongs

klongs

Üye
hepsiburada da normal telefoncudan farkı yok fiyatlarda

PriZm

PriZm

Üye
hepsiburada da normal telefoncudan farkı yok fiyatlarda
fark var.2 tane örnek vereyim.

geçen aylarda 50 tl ye class 6 16 gb hafıza kartı aldım hepsiburadadan.telefoncunun teki 110 tl dedi :D

ayrıca htc evo 3d modeli halen daha bazı yerlerde 1500+ satılıyor.hepsiburadada 1000 tl.bu telefon neden bu kadar düşük fiyatlı anlamadım aslında çok yüksek özellikleri var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en güzeli nokia shop derim ben.. Yakında İstanbul a apple storeda açılacak iphonelar da o kadar pahalı olmaz bakarsın iphone a geçivermişiz :ehe

atakan25

atakan25

Üye
hepsiburada dışında uzak dur kesinlikle başın ağrır

papakudioflu

papakudioflu

Admin

fark var.2 tane örnek vereyim.

geçen aylarda 50 tl ye class 6 16 gb hafıza kartı aldım hepsiburadadan.telefoncunun teki 110 tl dedi :D

ayrıca htc evo 3d modeli halen daha bazı yerlerde 1500+ satılıyor.hepsiburadada 1000 tl.bu telefon neden bu kadar düşük fiyatlı anlamadım aslında çok yüksek özellikleri var.

htc evo 3d mediamarkt ta 1130 tl bu telefon 1800liraya girdi türkiyeye neden bu kadar düştü dersen cihaz eline al bir incele 1000tl bile vermezsin

klongs

klongs

Üye
evo 3d berbat androidin 5800 i :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt