Nokia 6680 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdar__42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6680 Yardım
arkadaşlar bende 6680 var. hafıza kartı 64 mb.bir adet mp3 parça yüklemek istedim hafıza yeterli değil diyor. h.kartını konttrol ediyorum kapasite 61 mb. kullanılan 27 mb. boş 34 mb. neden hafıza yeterli değil diyor? ayrıca uygulama yöneticisi'nde birsürü sertifikası olmayan uygulamalar var. bunları silersem faydası olurmu? yoksa zararımı olur? beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler,

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(serdar__42 &#064; Mar 4 2006, 01&#58;17 AM) [post=290155]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar bende 6680 var. hafıza kartı 64 mb.bir adet mp3 parça yüklemek istedim hafıza yeterli değil diyor. h.kartını konttrol ediyorum kapasite 61 mb. kullanılan 27 mb. boş 34 mb. neden hafıza yeterli değil diyor? ayrıca uygulama yöneticisi&#39;nde birsürü sertifikası olmayan uygulamalar var. bunları silersem faydası olurmu? yoksa zararımı olur? beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler,
[/b][/quote]
mesaj hafızasını hafıza kartı olarak göster düzelecektir , program ve oyunları tel hafızasına değilde hafıza kartına kurarsan telefon haızasında yer kaplamaz telefonun belleğinden yememiş olursun.
eğer programlar tel hafızasındaysa sil hafıza kartına kur

serdar__42

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Mar 4 2006, 01&#58;21 AM) [post=290156]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(serdar__42 &#064; Mar 4 2006, 01&#58;17 AM) [post=290155]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar bende 6680 var. hafıza kartı 64 mb.bir adet mp3 parça yüklemek istedim hafıza yeterli değil diyor. h.kartını konttrol ediyorum kapasite 61 mb. kullanılan 27 mb. boş 34 mb. neden hafıza yeterli değil diyor? ayrıca uygulama yöneticisi&#39;nde birsürü sertifikası olmayan uygulamalar var. bunları silersem faydası olurmu? yoksa zararımı olur? beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler,
[/b][/quote]
mesaj hafızasını hafıza kartı olarak göster düzelecektir , program ve oyunları tel hafızasına değilde hafıza kartına kurarsan telefon haızasında yer kaplamaz telefonun belleğinden yememiş olursun.
eğer programlar tel hafızasındaysa sil hafıza kartına kur
[/b][/quote]
&#39;midas&#39; ilglendiğin için teşekür ederim.

ksfb

Üye
mesaj hafızasını karta yönlendir

serdar__42

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ksfb &#064; Mar 4 2006, 09&#58;58 AM) [post=290246]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mesaj hafızasını karta yönlendir
[/b][/quote]
çok teşekür ederim &#39;ksfb&#39; bilgi palaşmak içindir.

duplicator

Üye
yöneticiye gir orda bulunan programların çoğu işine yaramaz çok profesyonel silebilirsin hiçbir sorun olmuyor ben sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt