nokia 6500 slide'ı almalı mıyım sizce yoksa onun yerine baska bi tel önerir msnz bana???

Sponsorlu Bağlantılar

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
N serisi gerçekten çok tutuldu bi farkın olsun E65 al diyor herkes nasıl bi şey bilmiyorum ama herkes tavsiye ediyor güzeldir kesin

gul.hayrani

Üye
ben bir haftadan beri 6500 kullanıyorum n70 kulaanmıştım daha önce.harka bir telefon ama oyun program yönünden desteğini bilmiyorum.bana da bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
az daha bekle n95 al yada n82

schumici

schumici

Üye
kardeş bende 6500 slide alıcaktım nerdeyse ama n73 ü aldığıma o kadar memnunum ki bence n73

yavuz_selim_55

Üye
benim telim 6500s. 1 hafta oldu alalı. e65 ile kararsız kalmıştım iyi ki bunu almışım. kamerası süper fotoğraf makinesini aratmıyor. müzik çalar sistemide süper size kolaylıklar sağlıyor. tasaraımına diyecek yok. msn jar uygulaması yükle msn yi de kullanabilirsin...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 Music Edition

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500 al wi-fi istemiyoson 6500 slide

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Al Herkez birbirine öneriyorum ve çok tuttu.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
kardes bence alma hic ozelligi yok s60 degil javadan baska birsey yapmaz

sekko1907

Üye
N73 Music Edition forever

tunahan53

tunahan53

Üye
sen yinede n96 8 gb al

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bence 5610 xpress music al sesi çok iyi o telefonun kamerasıda

chameal

Üye
birde uyumlu programları bulabilsek..

İmparatore

İmparatore

Üye
sen beni dinle 6630 al.

werty01

Üye
ne istersen onu al

The CoRRe

The CoRRe

Üye
ben öneriyorum 5610 xpress music 6500 slide dan iyi o telefon

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
durumun elveriyosa n80 al rahat edersin

sagopaerdem

sagopaerdem

Üye
bence 6500s al 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım özellikleri bakımındanda iyi bir telefon mesela kamerası 3.2 megapiksel sesi çok iyi çıkıo 3gli flaşı var tv çıkışı bile var hemde çok karizmatik bence çok iyi bir telefon ama s40 serisi bu özelliği kötü ama diğer özellikleri bakımdan çok iyi bir telefon bence bu telefonu al

kara33

kara33

Üye
6600 slide tavsiye ederim çok güzel ve kibar bir telefon ben kullanıyorum ve çok memnunum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
El insaf yani,adam konuyu açalı 1.5 yıl olmuş hala telefon önerenler varya...

Üst Alt