nokia 6500 slide'ı almalı mıyım sizce yoksa onun yerine baska bi tel önerir msnz bana???

Sponsorlu Bağlantılar

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6500 slide'ı almalı mıyım sizce yoksa onun yerine baska bi tel önerir msnz bana???
merhaba arkadaslar bu aralar nokia 6500 almayı düşünüyorum . Sizce almalı mıyım ? dış görüntüsü ve kamerası baya bi etkileyici gib sanki ama yorumlarınızı beklıormm ...

exxor

Üye
Ben telefon almadan önce baya araştırma yaptım.6500 Slide ye de baktım ama bana Nokia E65 almak daha uygun geldi.
Tabi zevkine göre değişir. İstersen bir de E65 e bak.

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
e 65 babamda var bende değişik bişi olsun istiyorum eğer bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim...

exxor

Üye
e 65 babamda var bende değişik bişi olsun istiyorum eğer bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim...
Yardım ederim ama önce telefonu ne için aldığını (mesala ben wireless için aldım), hangi özellikleri istediğini ve özelliği mi (program kullanma vb.) veya kamerayı mı daha çok kullanırsın
yardım etmem için bunları yazmalısın.

--------------- Ekleme ---------------

özel mesajda açıkladım

outlaw57

outlaw57

Üye
bence n73 al guzel bır telefon mp3 ve foto cekımı gercekten super tavsıyemdır

exxor

Üye
Karar senin.Hangi telefon işine yarayacaksa onu al. :oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
bana kalırsa 6500 clasic öneririm cok kibar bi telefon ama karar senin elbette.

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonu daha çok mesaj , kamera ve müzik yonuyle kullanıyorum.6500 slide'ıda dun gittim kvk bayiinde inceledım. kamera yonunden çok ii ,mp3 yonunden bakamadım çünkü müzik yoktu telde o yuzden yane .... birasda karızma ve sandıgımdan daha küçük bi telefınmuş arkadaşlar n70 i satıp almayı düşünüyorum inşş ... tşkkrler yorumlarınız içinn...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi de msn özelliğini sıkça kullanıorum 6500 slide da rahatça kullanabilir mym msni ??? şimdiden tşkkrler ....

sukruon

sukruon

Üye
paran yetiyorsa al kardeşim.iyi telefon

gezgin_5000

Üye
Kardeş ben kullanıyorum gayet güzel bir telefon hemde taş gibi çok sağlam zaten eline alan anlar...

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yorumlarınız için benim tek korkum ses düzeyi ve msn i kaldırıp kaldırmaması bu konuda yardımcı olursanız sevinirimm ...

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar iice kafam karıstı walla 6500 da 3.2 mp kamera var n81 de 2 mp kamera var nasıl iş bu ben oyun yada baska şeyler için telefon almayacam kii ... sadece bana kamera ve ses kaliteli olsun yeterli eee bide karizma olması lasımmmm !!!!!!!!!

maxiburak

maxiburak

Üye
yerine n 73 weya n80 alabilirsin

wsx

Üye
Karizma istiyosan 6500s al derim arkadaşım..Ben daha dun aldım telefonu.. Aslında ben s60 veya n series de daha rahatım ama bu tel cok hosuma gitii..Özellikle msjların baloncuk gibi bi ekranda gelmesi cok hossss ...Ayrıca göruntusu bence cok iyi ....
6500 s diorummmmmm :)

kdrbzgc

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler yorumlar içinn

akirsan

Üye
merhaba ben 6233 kukkanıyorum 5 aydır.tek kelime ile fiyatı,kalitesi,kullANIŞI VE ÖZELLİKLERİ İLE HARİKA.sesi mükemmel,kamerası harika çekim yapıyor 2 mpixsel.2 gb hafıza kartı kullanıyorum yinede çok hızlı menüye giriyor.işletim sistemi standart ve bu yüzden diğer işletişm sistemi smlan olanlardan bi kaç kat hızlı çalışıyor.şarjı 4-5 gün gidiyor

myoruc

Üye
:nono:bence 6500 slide

tsubasa

tsubasa

Üye
slide ı tek geçerim

willrock

willrock

Üye
e65 al derim symbian desteği war ağrıca Laptop gibi kullana bilirsin kablosuz wireless sayesinde bnde 6280 le takasa gircem haftaya inşlah bide n73 alma derim bn onu alıcaktım forumları dolaştım okadar sorunluki anlatamam soldum şimdi bide herkezin elinde n73-n80-n70 war çöpçülerde dahil çoluk çombaklak almış eline karizma bi tel e65 derim

Üst Alt