Nokia 6500 Slide Proğramları

Sponsorlu Bağlantılar

besyo_bora

Üye
bu telefona program çok az varya alalı 3 gün oldu ama hiçbirşey bulamadım..benim istediğim programalr msn, ekran koruyıcu saat(large time) , dosya şifreleme, bu üç programdan olan varsa linki verirse sevinirim çok lazım ne zamandır arıyorum

ceydonmez

ceydonmez

Üye
:hmmm
bu telefona program çok az varya alalı 3 gün oldu ama hiçbirşey bulamadım..benim istediğim programalr msn, ekran koruyıcu saat(large time) , dosya şifreleme, bu üç programdan olan varsa linki verirse sevinirim çok lazım ne zamandır arıyorum
Arkadasım hatın turkcell ise MSN yazıp 7777 yolla, Burada da ekran koruyucular ve temalar mevcut

lokolo

Üye
arkadaslar nokia 6500 slide icin msn baglanmanin kolay yolunu soliyim bende yeni aldim ve ilk seferde buldum linkini veriyorum 3 tane var orda isteginize bagli

buyrun

;) daha baska sormak istediginiz yada isteginiz olursa [email protected] ;)

fatihcansu_123

Üye
arkadaşlar 6500 slide tıpkı 6300 gibi yani s40r3 s60 deil

scbela

Üye
ya arkadaşlar bn de yeni aldım 6500 ve dogru düzgün programlar arıyorum özelliklede tv programı yardım ederseniz cok makbule geçersini şimdiden cok saolun ve teşekkürler

XXPOXX

XXPOXX

Üye
formu bi araştırsanız bulursunuz

tello7

Üye
........................................................

sirnak7373

Üye
Nokia 6500 için Msn Messenger Nerden Bulabilirim? Yardımcı olursanız Çok Sevinirim..Allah razı olsun...

yıldız22

Üye
arkadaslar bende 1 ay once nokıa6500 slıde aldım msn ı desteklemıyor dıyolar bılgısı olan vars cevaplasın yaa

engin05

Üye
bunlar bayatladı yokmu yeni uygulamalar

adey

Üye
arkadaşlar bende de 6500 slide var desteklediği programlar s40v 3 BİLGİNİZE :)
buraya tıklayın ve aşagıdaki
tıklayın ve artık cep telefonunuza istediğiniz programı yükleyebilirsiniz :) ii günler

qx_alpi_xq

Üye
s40 arkadaslar s40 denendı

XXPOXX

XXPOXX

Üye
S40 v3 her yerde yazıyor

turkshrap123

Üye
aynı telefonu kullanıyorum.... 6500 slide s40

UZEYR

Üye
arkadaslar 6500 hangıadresden program ındırecem

aqw12

Üye
arkadasla 6500 s için tema warm acobo :D

HackerJacker

Üye
s40 v3 bndede var

atil190

Üye
lkklfanlflnnklfnklfanklafnkl

arsen123

Üye
Arkadaşlar 6500 slide model telefonumdaki sms mesajlarını yedekleyip bilgisayarda okumamı sağlayabilecek bir program var mı acaba?Şimdiden teşekkürler.

besyo_bora

Üye
telefona hem msn yükledim hemde internet paketi ..msn isteyenler e-budy öneririm süper bişi..avea abone paketine üye olmaları gerekiyor ve de telefonun wap-internet ayarları yapılmış olmalı ..ben sadece ekran koruyucu saat bulamadım large time gibi