Nokia 6500 Slide Proğramları

Sponsorlu Bağlantılar

evren_3535

Üye
arkadasla 6500 in on kamerasi nasil aciliyor bir tarif etseniz valla cok makbule girersiniz simdiden sagolun

iOS Developer

iOS Developer

Üye
arkadaşalr 6500 black s40 v3 fakat arkadaş 6500 slide soruyor büyük ihtimalle e65 ile aynı işletim sistemini kullanıyor onlardan dene dferim...

yetsunami

Üye
kimse yok muuuuu??

mevlanatorunu19

Üye
arkadaşlar symbian serisi yani dosya yoneticisi ve yonetici dosyası icerisinde yoksa telefonda o zaman ki bir sey kurulumu yapamazssınız ama ben ki 2 yıldır n70 kullanıyorum hayatımda bu düzende bi telefon gormedim resim cekmede süper program oyun ve tema yuklemde hepsini alıyor onun icin dosya yoneticisi olmayan telefona bri sey kurulamaz haa birde sunu soylemek isyeterim wierless li telefonlar cıkmış almanızı tavsiye ederim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ilk arastırma yaparsanız acmadan konuyu bulursunuz

tsubasa

tsubasa

Üye
6500 slide s40 kullanıyor arkadaslar

inventor24

Üye
ebuddy itelefonuma nasıl yükleyebilirim ve ücret durumu nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi

qarizma1905

Üye
6500 s60 serisine girioda msn programı ıcın link yollayabılıcek kımse varmı? :S

bukel

Üye
Teşekkürler.

muttisoy

Üye
korkaklıkta ar ilerlemekte şan vardır.

depdep

Üye
lan manyak mısınız 6500 slide s40 v3 kullanıyo kutusunun içindeki broşürde yazıyo :@

kafkaskartalı

Üye
:oke:ben bu 6500 slide dan bi şey anlamadım hiç bir yerde program bulamadım varsa sizlerde göndersenizde sevinsek

degerli43

degerli43

Üye
forumdaki 240x320 yazan dosyaları telefona attığınızda çalışır

zadegan

zadegan

Üye
Hiç kimse al arkadaş bu 6500 slide telefonların programı veya linki yazamıyor bu iş tahminlerle sanıyorumla olmaz bilmeyen yazmasın bilen zaten yazar bu telefonlar yeni ve yüksek fiatları dolayısıyla daha çok yaygınlaşmadı bende aynı sorunu yaşıyorum sadece Kuran meali ve birde sözlük bulabildim 6500 slide için biraz daha fazlalaştırayım isteyen arkadaşlara göndereceğim.inŞAllah

baranberen

Üye
arkadaşlar nokia 6500 için tv bağlantı kablosuyla tv görüntülü resmi varmı 2 ci kamera var diyorlar nerde nasıl oluyor nasıl çalışıyor yardımcı olurmusunuz teşkr.

kyokushin

Üye
herşey için sağol sadıç ama ben getjar dan download beceremedim .bi yardım .nası indirmem gerekiyo .tşkr.

engin05

Üye
ben 6300 uyumlu olan programalrı yükledim şimdilik hepsi çalışıyor.
bir black list bulamadım (kara liste) bulan bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
emeği geçen herkeze tşk.

msdony

msdony

Üye
kardeş s40 bölümüne gir bi program bide sybian a gir bi program at bak hangisini çalıştırıyo mutlaka birini çalıştırıp birini çalıştırmayacak ee çalışan programı nerden attıysan ordan at programları bunuda mı düşenemiyosunuz olmadı nokia.com a gir 6500 sdline de orda incelemede özellikleri var oraya bak

hayriixx

Üye
arkadaşlar 6280 kullanıyorum bu telin prosu varsa yardımcı olurmusunuz