Nokia 6303 telefonda sorun cıktı :/ Format bilen yardım..!!

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6303 telefonda sorun cıktı :/ Format bilen yardım..!!
S.a arkadaşlar.Nokia 6303c telefonum war.son 1 haftafdır telefon gün içerisinde 1-2 kez bi anda ekran kararıyor siyah çizgilerle,snra beyaz ekran cıkıor tekrardan düzelior yeni açılmış gibi oluyor.bunun sorunu nedir ? Bi arkadaşım virüs wardır dedide.format atmak istiyorum nasıl yapıcam? Hafıza kartınıda biçimlendirsem yeter dimi ? bide Simkarttaki no lar silinmez dimi format atınca?

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilen :S

• Beğen
Tepkiler: seyfettin47

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim virüs olmaz o telefonlarda büyük ihtimal bozuk bir mp3 veya dosya atmışınızdır..hafıza kartını çıkar..öyle açmayı dene eğer açılmazsa teknik serviste yazılım attıracaksın..

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
sizinle irtibata geçebilirmiyiz ? bnm sorunumu anlatamadım Ltfn yardım edermisiniz msn fln warmı ?

onlyresi @ hot.. eklermisiniz Ltfn. silersiniz snra .

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Telefonunuza Bozuk Yazılım Yüklemişiniz , (Mp3 , Resim ,Oyun , Program)
En Son Yüklediğiniz Şeyleri Silerseniz Sorun Çözülecektir.Gene Olmazsa Format Atınız...
:oke:

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
' BnRiletişim ' çok saoLda unuttum ne yüklediğimi en son:S en iyi si herşeyi biçimlendiriyim. format at dedinizde nasıl atıcam ? Telefonu ayarlarını fabrika ayarlı yapıp hafıza kartınıda biçimlendiricem bakalım ne oLucak.
Bide telefonun Fabrika ayarlarını geri yüklesine girince Tümünü geri yükle die bi seçenek war.herşeyi siler baştan yapar yazıyor, bu işlem dakikalarca sürebilir we tlfn acılıp kapanır dior onu yapsam oLurmu , numaralar silinirimi simkarttaki ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
' BnRiletişim ' çok saoLda unuttum ne yüklediğimi en son:S en iyi si herşeyi biçimlendiriyim. format at dedinizde nasıl atıcam ? Telefonu ayarlarını fabrika ayarlı yapıp hafıza kartınıda biçimlendiricem bakalım ne oLucak.
Bide telefonun Fabrika ayarlarını geri yüklesine girince Tümünü geri yükle die bi seçenek war.herşeyi siler baştan yapar yazıyor, bu işlem dakikalarca sürebilir we tlfn acılıp kapanır dior onu yapsam oLurmu , numaralar silinirimi simkarttaki ?
sim karta birşey olmaz..telefondaki herşey gider..

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
çok saoLun. inş düzeLir. son zmnlarda pes10 yüklemiştim onu sildim ztnde bi kaç gün dha bekliim eğer dewam ederse direk formatlıyım o zmn saoLun (Y)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen bilirsin..

combative

combative

Üye
ben 6303 c aldım mesaj gelince trihini ynlış gösterio.örneğin 5 de gelen mesajı tlfn 2 gösterio.servise gtürdüm yazılı hatası dedi yptık edi gene aynı.fabrika ayarıda ykledim olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim

ertugrulaksoy

Üye
ben 6303 c aldım mesaj gelince trihini ynlış gösterio.örneğin 5 de gelen mesajı tlfn 2 gösterio.servise gtürdüm yazılı hatası dedi yptık edi gene aynı.fabrika ayarıda ykledim olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim

ayarlardan tarih ve saat ayarlarını otomatik güncellemeyi açık yaptıktan sonra telefonu kapatıp yeniden açtığında sorunun düzelmiş olacaktır arkadaşım

djnomek

djnomek

Üye
s.alyk ustalar abiler 6303 a son sürümü yükledim başarıyla yüklendi sonra teli açtım hafıza kartı şifre istedi bilmiyorum netcem sorular buraya mı yazılıyo bilmiyom...

seyfo222

Üye
selam adminler bi yardımcı olsanız çok sevinicem 6303 telefonumun tuş takımına çay damladı yapış yapış oldu kapagı çıkarıp temizlemek istiyorum ama kapak nasıl açılıyor (ön kapak) bi resimle anlatırsanız çok sevincem ya :(

esen60

Üye
ben 6303 tel aLdım bi hafta olmadı tel acıyorum nokıya yazısı gelio 3 sn sonra ekran kararıyor sarjı var hafıza kartınıda cıkartıp calısdırmayı denedim acil yardım ederseniz sewinirim cok tsKler simdiden

Emre Şhn

Üye
abiler bnim 6303 telefonum var.mesajlara girilmiyo MESAJ SAKLAMA HAFIZASI HAZIR DEĞİL diyo ne yapmam lazım.YARDIM..Saygılar

mehmet_15

Üye
arkadaşlar bende menüler arasında gezerken rengi solarak kapanıyor ve beyaz ekran geliyor sonra yeniden başlamış gibi oluyor yazılımsal hata olduğunu düşünüyorum ben....

mehmetcan150

Üye
kardes al bu benim msn adresim ekle sana anlatim nasıl yapacağını [email protected]

mr_black68

Üye
ya aynı sorun bende de oluyor kapanıyo acılıkyo nokıa yazısına gelınce ekran kararıyo sımdı kapandı hıc acılmıyo nokıa yazısından sonra hep kararıyo tel hıc acılmıyo ne yapmam lazım

nakres_38

nakres_38

Üye
beni bul ! ;)

gokmen85

Üye
Slm 6303i açma düğmesine basınca nokia yazı çıkıyo batarii zayı dıyo ondan sanrası ben beyaz ekranı

ahmet3327

Üye
telefonun sağında ve solunda ikitane vida ve ikitane tırnak var önce onları çıkartmalısın sonra kapağı biraz zorla kendisi çıkar çıkmıyorsa telefonu sat gitsin.

Üst Alt