Nokia 6303c format atmayı bilen? bi sorun war. :/

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6303c format atmayı bilen? bi sorun war. :/
S:a arkadaşlar. Nokia 6303c kullanıcısıyımda ekran bi anda yawaşça kararıp siyah çizgiler cıkıor snra beyaz ekran cıkıp tlfn yeni açılmış gibi açılıor.bi ark a da oluorda virüs war dedi. naapmalıyım ? sizce sorun ne ? bide format nasıl atılıor format düzeltirmi ? Hafıza kartınıda biçimlendircem ztn .

--------------- Ekleme ---------------

kimse yardım etmiyormu :S

madvagrant

Üye
aga sorun format değil. bende aynı telefonu kullanıyorum. aynı sorun bendede olmuştu. servisine gönderdim lcd değişti. format atmak uzun mesele zate ayrı bi cihaz filan var onu takıyosun bilgisayara onun aracılığı ile siliyosun filan falan işte. sadece önerebileceğim nokianın kendi sitesinden yazılım güncellemesi yapman. oda işine yarar büyük ihtimal.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yüklediğin oyun veya diğer şeylerden virüs kapmış cihazın.aynısı banada oldu.telefonu pc ye bağla ve tüm dosyaları sil ve tekrar yükle o zaman düzelir.denedim oldu:oke:

_dgncn_

_dgncn_

Üye
benim 6288 telefonumada oluyor ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum hatta temalara girince ve bluetooth ile bir dosya alırken aynen arkadaşın açıkladığı gibi oluyor fabrika ayarlarına felan döndüm hiçbişey değişmiyor bu sorunu çözebilen varsa bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
evanescence1907 o işlemi yapsam düzelirmi? pes2010 daydı sorun sanırım sildim düzeldi yenisini yükledim artk olmuorda.öle sorunlar olması telefona zarar werirmi ? bn ufacık bi soruna bile cok takarım kompleks haline gelir bndede xD
_dgncn_ snde telefona versiyon at bi öle dene herşeyi silip.

.gs1995.

Üye
madvagrant nasıl cihazı var ben de aynı teli kullanıyom ama tel dosyaları silinmiyor arkadaş yapmış nasıl oldusa yanlışıkla tel hafızası boş 20 mb bende istiyorum tel dosyalarına format nasıl atrım yada silerim

serdarbugra

Üye
*7370# nokia format şifresi ben sürekli bu şifre ile atıyorum formatı telefonu usb ile bilgisayara bağla virüs taraması yap format çektikten sonra kolay gelsın

*7370# yaparak format at telefona kolay gelsın

TheDanger

TheDanger

Üye
KARDEŞ O DURUMDAN BANADA OLDU ve TEL 3 KEZ FORMATA GİTTİ BENİM TAVSİYEM HEP OYUN FALAN ATMA İÇİNE o.k.

ben garantiden attırdım bence o teli elden çıkarsan iyi olur

.gs1905. telefonunun hafıza kartını çıkart AYARLAR- FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖN-TÜMÜNÜ GERİ YÜKLE yi seç olur OK :)

Üst Alt