Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
Bağlantı ayarlarıyla ilgili sanırım. 500 ü ara avea danışma.Bilgileri msj la iletiyolar sana.Kaydet deyip yükle telefona.bn öle hallettm. Kolay gelsin.

Hurafe26

Üye
Teşekkür Ediyorum Cevabınız İçin.. :)

__wacky__

__wacky__

Üye
arkadaşlar bedne 6303 kullanıcısıyım telefonumu güncellemeyi 10,12 ye yükseltmeyi düşünüyorum. yanlız bir sorum olacak telefonumu güncellediğim zaman şuan içinde olan uygulamalar oyunlar falan silinirmi? onları hafıza kartına kopyalayıp taşıyamıyorumda telif hakkından dolayı falan filan diyor nasıl olacak?
bir de telefonumda bir sürü şarkı olmasına rağmen medyada hiçbirisini göstermiyor tüm şarkılara yada herhangi birisine girdiğimde boş gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Merhaba Arkadaşlar.. 6303 Classic Aldım.. Facebook'a filan girdim. Daha Sonra Paket Veri Bağlantısı Yok Sonrada Bağlantı Kurulamıyor Hatası Alıyorum Yardımcı Olur musunuz? (GSM: AVEA)

Arkadaşım 500'ü ara onlar sana bağlantının ne zaman koptuğunu soracak . Sen zamanı söyle büyük ihtimal yeniden ayarları yapmanı isteycekler ve güncelleme yapacaklar.Sana telefonunu aç kapat ve dene diyecekler.Açıp kapatınca sorun düzelir büyük ihtimal (:

xeusxs

Üye
telefonun saattini yerinde ne varki anlamadım. ne qüzel dursun sağ üst köşede .s

sorunda orda zaten sağ üst köşede değil sat. batarya işaretinin altında simgeler büyük anten seviye göstersi falan büyük .. sürümünden dolayımı öyle ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar telefonun saatinin yerini değiştiremiyorum :S
uyuz oldum ortada emanet gibi duruyo saat köşeye almak istiyorum sürüm yüzünden olabilirmi acaba yardım ederseniz sevinirim.i

varmı yardım edebilicek kimse ?

muan

muan

Üye
6300 kulanırken sol git tuşuna galeri kısayolunu ekleyebiliyordum 6303İ kullanıyorum ama bu kısayolu ekleyemiyorum, bir diger sorumda fotograflar dedigimde hafıza kartındaki tüm fotoları gösteriyor oysaki ben görüntüler klasöründekilerin görünmesini istiyorum sadece bunu nasıl saglarım yada fotograflar menüsünü nasıl devre dışı bırakabilirim.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

anemik

anemik

Üye
arkadaşlar bedne 6303 kullanıcısıyım telefonumu güncellemeyi 10,12 ye yükseltmeyi düşünüyorum. yanlız bir sorum olacak telefonumu güncellediğim zaman şuan içinde olan uygulamalar oyunlar falan silinirmi? onları hafıza kartına kopyalayıp taşıyamıyorumda telif hakkından dolayı falan filan diyor nasıl olacak?
bir de telefonumda bir sürü şarkı olmasına rağmen medyada hiçbirisini göstermiyor tüm şarkılara yada herhangi birisine girdiğimde boş gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Hafıza kartını cıkar tak.Müzik çalar dayken seçeneklerden Müzik kütüphanesi güncelle de.tek tek gelmesi lazım :oke:

Eğer oyunlar kendi telefondaki oyunlarsa taşınmaz.ztn güncelleyince onlar gitmez.ama kendi yüklediklernse silinir.

__wacky__

__wacky__

Üye
Hafıza kartını cıkar tak.Müzik çalar dayken seçeneklerden Müzik kütüphanesi güncelle de.tek tek gelmesi lazım :oke:

Eğer oyunlar kendi telefondaki oyunlarsa taşınmaz.ztn güncelleyince onlar gitmez.ama kendi yüklediklernse silinir.

müzik kütüphanesini güncelliyorum ama boş gösteriyor yinede anlamadım gitti kaç kere güncelledim ama olmuyor.. + sağolasın teşekkür ederim cevabın için...

LimePie

LimePie

Üye
önemli uyarı : arkadaşlarım 6303 ile 6303i birbirinden ayrı cihazlardır.sakın 6303 classic yazılımını 6303i ye yüklemeyin.(6303 classic RM-443) (6303i classic RM-638) dir.cihazınız çok ciddi hasar alabilir.
arkadaşım ben yüklemeyi denedim olmadı zaten flash uyumlu değil diyor keşke olsa

ya acaba 11.00 çıkarmı

anemik

anemik

Üye
bunlar cıkalı az zmn oldu ztn.sabret :)

müzik kütüphanesini güncelliyorum ama boş gösteriyor yinede anlamadım gitti kaç kere güncelledim ama olmuyor.. + sağolasın teşekkür ederim cevabın için...

bilmiorm o zmn :S bi kaç kşidede öle sorun olmştu burda yazmşlardıda sayfaları karıştır biraz bn tam hatırlamıorm.

sessiz_fırtına

Üye
Merak etmeyin bu nokia hiçbişey çıkartmaz telefonculara kıyakcılık yapmaktan başka üretiyor programı bedava kullandırmıyor 10.12 kullanamadıkki 1100 kullanalım....

__wacky__

__wacky__

Üye
telefonu güncellediğimizde ajandanın içindeki haritalar programı silinmez dimi arkadaşlar telefonun kendi içinde olan birşey sonuçta ?

ertugrulaksoy

Üye
telefonu güncellediğimizde ajandanın içindeki haritalar programı silinmez dimi arkadaşlar telefonun kendi içinde olan birşey sonuçta ?

hayır arkadaşım haritalar programın aynen kalır. çünkü haritalar hafıza kartında yüklü..

b-13

b-13

Üye
ya bişey sorucam.. şimdi telefondn internete qirdiğimde. opera mini ile deil.. normal.. mesela facebooka qiriorm.. sonra çıktıqımda telefon qözle qörülür bi şekilde yavaşlıor.. sizdede oluormu böle :S

solgun50

solgun50

Üye
değerli arkadaşlarım bu telefonun sim kilidini nasıl kırabiliriz daha önce yapanlar varmı?

920error920

Üye
arkadaşlar telfonun her şeyini sevdim ama şu internet işini bi türlü çözemedim avea hattım var avea nın siteden istedgi ayarları yapatım fakat yapılması gereken ayarlarda veri taşıyı:paket veri seçeneginden bahsediyo ama telefonda öle bi secenek yq nese atladım sora paket veri alınamıyor baglantı kurulamıyor diyip duruyo

akin_tr

akin_tr

Üye
Arkadaşlar benim telefonun arka metal kapağı sallanıyo ama çok az bunu nası gideririz can yoldaşlarım

anemik

anemik

Üye
bndede oluyor.normal bşi artık ona alışcaksınız bnm gbi.

b-13

b-13

Üye
bendede oluo .. mesaj yazarken felan .. sinir oldum .... yaa internete qirip çıkınca telefonumda yavaşlama oluorr... :S operadan qirince bu olmuor.. normalden qirince yavaşlıor.s

Üst Alt