Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ardaayda

Üye
arkadaşlar bu haritalar nasıl yüklenecek birisi çok açık bir şekilde anlatabilir mi

Black6303

Black6303

Üye
ya beyler ben kvk dan almıştı telefonu hafıza kartına bişiler oldu çıkardım taktım düzelir gibi oldu sonra bende cities klasörünü pc ye atıp biçimlendirdim hafıza kartını telefondan biçimlendirdim ama bi sorun olurmu acaba bide alarm sesi çok az çıkıyo uyanımıyorum :S

anemik

anemik

Üye
arkadaşlar bu haritalar nasıl yüklenecek birisi çok açık bir şekilde anlatabilir mi

Bu konunun ilk sayfasının,ilk mesajının sonundaki eklenti dosyalarda ' cities ' klasörü war. onu hafıza kartına at yeter.

--------------- Ekleme ---------------

ya beyler ben kvk dan almıştı telefonu hafıza kartına bişiler oldu çıkardım taktım düzelir gibi oldu sonra bende cities klasörünü pc ye atıp biçimlendirdim hafıza kartını telefondan biçimlendirdim ama bi sorun olurmu acaba bide alarm sesi çok az çıkıyo uyanımıyorum :S

bişi olmaz.şu an hafıza kartın düzgün calısıyormu ?

Ewt zil sesi biraz düşük.Güncellemeyi yap telefonunun azck artıyor ses.

ern234

ern234

Üye
arkadaşlar yazılım yükleme ile ilgili sorularınızın cevaplarını ilk sayfada bulabilirsiniz.adım adım gösteriliyor burada.v 10.12 yi yüklemek isteyen arkadaşlara duyurulur.

v 10.12 bu sürümü yüklememizi nokia onaylıomu ? sormak hata adamlar onaylasa kendi sitesnde ndn yayınlamasın ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
v 10.12 bu sürümü yüklememizi nokia onaylıomu ? sormak hata adamlar onaylasa kendi sitesnde ndn yayınlamasın ?
dostum o senin keyfine kalmış bişe biz illa yükleyin demiyoruz.ayrıca nokia club yazılımı nsu dan yüklüyor zannediyorsun belki 10.10 u da orada yükletmiş olmalısın ancak onlarda phoenix ile yüklüyor.inanmazsan gidip sorabilirsin...

arkadaşlar bu sayfada arkadaşın biri yazmışki 6303 nokia nın en berbat telefonu diye.ne dersiniz!!!!!!

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-x3-vs-nokia-6303i-363068.html#post2443069

anemik

anemik

Üye
hiç gerek yok yaw.sarj ı yeter ya.kullanmasam oyun müzik fln sadece mesaj we telefn konuşmasıyla ztn 5-6 gün gidiyor. herşeyi yapsam en azından 3 gün gidiyor.We bu özelliklerde hangi telefon böyle allah aşkına ya.

akin_tr

akin_tr

Üye
Arkadaşlar benim sorun ve sorularım benim 6303ümün versiyonu 09.10 son sürümden farkı nedir
bide 6303 ile 6303i arasındaki fark nedir??
BİRDE ANEMİK KARDEŞE 100DE 200 KATILIYORUM
ÖLÜMÜNE 6303C

anemik

anemik

Üye
6303 & 6303i farkı bnm bildigm şey pc usb baglayınca 6303i sarj oluyor.öteki olmuyor :) versyon güncelleyince az cok bi hız artışı war , media player değişiyor sanırım bide bi kaç kamera ikonları değişiyor.bide kare tuşu hatası düzeliyor.

ern234

ern234

Üye
evanescence1907 dostum o senin keyfine kalmış bişe biz illa yükleyin demiyoruz.ayrıca nokia club yazılımı nsu dan yüklüyor zannediyorsun belki 10.10 u da orada yükletmiş olmalısın ancak onlarda phoenix ile yüklüyor.inanmazsan gidip sorabilirsin...

Peki KardeŞm dielim v 10.12 yi indirdik phoenix harici bir programla yükliyebilirmyz ? mesela nokia pc suite oda yazılım güncelleştirmesi yapıo ?

nejdet can

nejdet can

Üye
Arkadaşlar 6303 telefonumu 10.12 PPU 'ya Phoenix ile güncelleyecem

Güncelleme yaparken telefonum AÇIK mı KAPALImı olmalı ve HAFIZA KARTINI çıkartmalımıyım.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Peki KardeŞm dielim v 10.12 yi indirdik phoenix harici bir programla yükliyebilirmyz ? mesela nokia pc suite oda yazılım güncelleştirmesi yapıo ?
pc suite ile yükleme yapamazsın şu an çünkü nokia daha 10,12 yi yayınlamadı niyeyse.phoenix en güvenli yol burada dostum yükledim ve çok rahat kullanıyorum sorunsuz.
Arkadaşlar 6303 telefonumu 10.12 PPU 'ya Phoenix ile güncelleyecem

Güncelleme yaparken telefonum AÇIK mı KAPALImı olmalı ve HAFIZA KARTINI çıkartmalımıyım.
telefon açık ve şarjı dolu olsun.hafıza kartını çıkartıp çıkartmamak sana kalmış ama çıkart istersen ne olur ne olmaz :)

axi-volkan

Üye
şu vodafone internet ayarınıda söleseniz varyaaa ne güzel olacak biliyormusunuz...

6303 vodafone internet gprs ayarını bilen varsa bi zahmet göndersin... Yada yazsın buraya...

nejdet can

nejdet can

Üye
pc suite ile yükleme yapamazsın şu an çünkü nokia daha 10,12 yi yayınlamadı niyeyse.phoenix en güvenli yol burada dostum yükledim ve çok rahat kullanıyorum sorunsuz.

telefon açık ve şarjı dolu olsun.hafıza kartını çıkartıp çıkartmamak sana kalmış ama çıkart istersen ne olur ne olmaz :)

evanescence1907 Kardeşim cevabınız için çok teşekkür ederim . Saygılarımla:

kadir_bay

kadir_bay

Üye
bir şey soracağım
nokia bunu sitesinde felan da yayınlamıyor
v10.12 ppu dosyasını siz nasıl edindiniz.orjinal

bende su an 9.10 yüklü direkt 10.12 yi yüklüyorum

c program files/nokia/phoenix/ PRODUCTS klasörü yok.
kendimiz mi yapacağız bu klasörü,yoksa products olaması gerekiyor muydu

.exe dosyası yok
programı nasıl çalıştıracağız

osuruk123456789

Üye
Arkadaşlar selam 6303 classic telefonum var Allaha şükür msn var ama agile mobile messenger gibi yüksek kalitede bir messenger yüklemek istiyorum.Ama dosyayı indirdiğimde telefonumun desteklemediği çıktı :( Acil yardımcı olabilecek biri var mı?Bu program olmasada görüntü gönderebileceğim cepten msn programı var mı?
teşekkürler.

sunay666

Üye
Altue cities klasörünü yüklüyorum çok istemişsin :D Fakat 390 mb mi ne rarla sıkıştırması nerden baksan 1 saat siteye yüklemesi 3 saat / 2 saat sonra dersanem war :D Akşama hazır olur :D

bi arkadaş eklemiş zaten ben indirdim çalıştı. sayfaları okursanız görürsünüz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bi arkadaş eklemiş zaten ben indirdim çalıştı. sayfaları okursanız görürsünüz
bu sorunun cevabı var artık dostum benim imzamda ayrıntılı bir şekilde anlattım.

asddsa60

Üye
Sa.
Phoenix fln yükledim ordaki işlemleri yaparken
Flashing-firmvare updateye tıklıorum
Ama product code kendi seçmior :S

flygur

Üye
arkdaşlar bende 6303i almaya karar verdim en geç 2 gün içinde alacağım. size çok önemli bir soru soracağım 6303i deki menü hiç hoş değil 6303 deki gibi yazıları küçük bir tema veya menü yapabiliyormuyuz eğer bunu yapabiliyorsak direk gidip alacağım çünkü büyük yazılar hiç hoş değil i siz modeldeki gibi küçük istiyorum

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Sa.
Phoenix fln yükledim ordaki işlemleri yaparken
Flashing-firmvare updateye tıklıorum
Ama product code kendi seçmior :S
dostum ppu dosyasını doğru yere kurduğuna eminmisin??
arkdaşlar bende 6303i almaya karar verdim en geç 2 gün içinde alacağım. size çok önemli bir soru soracağım 6303i deki menü hiç hoş değil 6303 deki gibi yazıları küçük bir tema veya menü yapabiliyormuyuz eğer bunu yapabiliyorsak direk gidip alacağım çünkü büyük yazılar hiç hoş değil i siz modeldeki gibi küçük istiyorum
maalesef arkadaşım 6303i nin yazılımı böyle.6303 al madem küçük istiyorsun zaten arada bi fark yok.

Üst Alt