Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
servislerde 10.10 mevcut. Götürüp yaptırabilirsiniz

sessiz_fırtına

Üye
Nokia neden bu kadar acizleşti anlamış degilim kullanılan telefon senin neden sürümleri yayınlamıyor telefoncularla tamircilere kıyak çekiyor herhalde.....

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
arkadaşım 6303 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu çünkü benim cihazımda oluyor.mesajı yazıyorsun mesaj bitince direk no tuşuna basıyorsun o da direk taslaklara gönderiyor ok :oke:

ama benim telefonda arşiv diğer mesejlar vs dısında bişey yok yani taslak bölumu adı altında bi bölüm yok mesaj bölümünde. mesajı yazıp kırmızı no tusuna bastıgımda mesajdan cıkıyor. ama bir yere bir kayıt yapmıyor. çok sinir bozucu gercekten. diğer 6303i kullanan arkadaslardada mi böyle kullananlar birsey yazabilirmi ??? telefondamı sorun var yoksa .

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
6303i kullanıcılarına bir sorum olacak : Kayıtlı öğeler kısmında şablonlar dışında birşey varmı taslak , kayitli mesaj vb. yada mesaj menüsünde direk kayitli mesaj varmı ? Yada hybrid'in dediği arşiv belkide mesaj arşividir ? Bir deneyip cevap veren olursa yararlı olabilir .

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
telefonumda şablonlar bölümü de yok benim taslakta kayıtlı öğelerde.nokia nasıl bişey yapmıs böyle anlamış değilim.
mesaj arşivi denen bölümse gelen kutusu veya gönderilen öğeler kutusundaki mesajları arşive gonder dedimzde onların saklandıgı yer onun dısında bırsey yok . normal yazdıgım mesajı arşivede gonderemıyorum.
durum böyle tuna

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Demekki hakaten köütymüş :D Valla Allah yardımcınız olsun ...

hybrid_theory

hybrid_theory

Üye
saolasın telefon onun dısında cok guzel ama :))

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

anemik

anemik

Üye

Uploaded with

işte aynen burası. Burda gelmior bilgiler .:S

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye

Uploaded with

işte aynen burası. Burda gelmior bilgiler .:S
arkadaşım bunun tek nedeni indirdiğin ppu yu istenilen yere yüklemediğin içindir.ilk sayfada yolu gösterdim ben ppu bir exe dosyasıdır ve bunu pc ye normal bir şekilde kurmalısın.

anemik

anemik

Üye
hmm tmm o zmn . son bi deneme dha yapıcam.

joko_va

Üye
map loader i indir ama telefona atamadım waiting for phone diye bişey cıkıyo baska bişey olmuyo ne yapmam lazım yapamadım galıba

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar cities klasörünü sildiyseniz haritayı map loader ile yükleyemezsiniz.çünkü o cities klasöründe harita sistem dosyalarıda mevcuttur.haritayı yüklemenizin tek yolu cities klasörünü bir şekilde bulmanızdır yoksa haritayı kullanamazsınız.

anemik

anemik

Üye
cities klasörünü bulmak içinde birinin upload etmesi gerek yda bi telefoncudan 6303 ün hafıza kartını kopyalattırın 5-10tl ye yaparlar.

--------------- Ekleme ---------------

Uploaded with

bu seferde bu sorun oluştu.herşeyi yaptım artık naapcam bilmiyorm.

xeusxs

Üye
arkadaşlar telefonun saatinin yerini değiştiremiyorum :S
uyuz oldum ortada emanet gibi duruyo saat köşeye almak istiyorum sürüm yüzünden olabilirmi acaba yardım ederseniz sevinirim.i

b-13

b-13

Üye
arkadaşlar telefonun saatinin yerini değiştiremiyorum :S
uyuz oldum ortada emanet gibi duruyo saat köşeye almak istiyorum sürüm yüzünden olabilirmi acaba yardım ederseniz sevinirim.i

telefonun saattini yerinde ne varki anlamadım. ne qüzel dursun sağ üst köşede .s

virusizmir

virusizmir

Üye
Bugün verdim bakalım telefonu servise ne zaman gelecek :)

joko_va

Üye
cities klasörünü bulamadım elinizde varsa veya bi yol gösterirseniz sevinirim

akin_tr

akin_tr

Üye
Arkiler şarjınız ne kadar gidiyo pazar günü şarjı doluyken 15 resim 5-6 video çektim aşam 3 müzik dinledim ve bugün yani zalı günü kırmızıya indi normalmi yoksa telefonu camdan dışarı atıyımmı?* çok ciddiyim

b-13

b-13

Üye
Arkiler şarjınız ne kadar gidiyo pazar günü şarjı doluyken 15 resim 5-6 video çektim aşam 3 müzik dinledim ve bugün yani zalı günü kırmızıya indi normalmi yoksa telefonu camdan dışarı atıyımmı?* çok ciddiyim

benimde o civarlarda qidio.. ama ben çok fazla müzik dinliorm.. foto felan çekmiorm . çok müzik dinliorm felan 2 - 3 qün qidio .. bide çok mesajlaşan biriyim bnce qayet iyi şarjı.. e250 kullanırken qünde 3 kere şarj ediodm .d.d xD

Üst Alt