Merhaba Arkadaşlar.. 6303 Classic Aldım.. Facebook'a filan girdim. Daha Sonra Paket Veri Bağlantısı Yok Sonrada Bağlantı Kurulamıyor Hatası Alıyorum Yardımcı Olur musunuz? (GSM: AVEA)
telefonun saattini yerinde ne varki anlamadım. ne qüzel dursun sağ üst köşede .s
arkadaşlar telefonun saatinin yerini değiştiremiyorum :S
uyuz oldum ortada emanet gibi duruyo saat köşeye almak istiyorum sürüm yüzünden olabilirmi acaba yardım ederseniz sevinirim.i
arkadaşlar bedne 6303 kullanıcısıyım telefonumu güncellemeyi 10,12 ye yükseltmeyi düşünüyorum. yanlız bir sorum olacak telefonumu güncellediğim zaman şuan içinde olan uygulamalar oyunlar falan silinirmi? onları hafıza kartına kopyalayıp taşıyamıyorumda telif hakkından dolayı falan filan diyor nasıl olacak?
bir de telefonumda bir sürü şarkı olmasına rağmen medyada hiçbirisini göstermiyor tüm şarkılara yada herhangi birisine girdiğimde boş gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Hafıza kartını cıkar tak.Müzik çalar dayken seçeneklerden Müzik kütüphanesi güncelle de.tek tek gelmesi lazım
Eğer oyunlar kendi telefondaki oyunlarsa taşınmaz.ztn güncelleyince onlar gitmez.ama kendi yüklediklernse silinir.

müzik kütüphanesini güncelliyorum ama boş gösteriyor yinede anlamadım gitti kaç kere güncelledim ama olmuyor.. + sağolasın teşekkür ederim cevabın için...
telefonu güncellediğimizde ajandanın içindeki haritalar programı silinmez dimi arkadaşlar telefonun kendi içinde olan birşey sonuçta ?
aket veri seçeneginden bahsediyo ama telefonda öle bi secenek yq nese atladım sora paket veri alınamıyor baglantı kurulamıyor diyip duruyoArkadaşlar benim telefonun arka metal kapağı sallanıyo ama çok az bunu nası gideririz can yoldaşlarım