Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olacak...
Nokia6300 telefonum var... pc ye updater ı yükledim kart okuyucuya hafıza kartını takıp atsam olur mu yoksa illa da usb kablosuyla mı atmalıyım(telefonuma yazılım atmak için yükledim propramı)
İyi Günler Arkadaşlar
----------Eklendi @ 15:23:36 ---------- Yazıldı @ 14:38:33 ----------
yok mu yardım eden acilll
telefon bazen kitleniyor bende 6303i var bende bu neden olur telefon kitleniyor kalıyor hiç bişey çalışmıyor telefonda çalışmıyorda hiç bişi bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor anca öle düzeliyor. Neden oluyordur bu ?bluebobster çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben çok yardım istedim ama yardım eden olmadı desem yeridir. Kimi bişiler yazıyorlar sonra bir soru soruyorum tık yok sonra. tekrardan sağol.. ileti raporları ayrı sekmede var mı diye ondan sordum. ama bu dediklerin zaten yapılı idi bende iletim raporlarını mesajların ek bölümünde görüyoruz demekki az önce baktım ve gördüm. teşekkür ederim tekrardan..
Bir sorum daha vartelefon bazen kitleniyor bende 6303i var bende bu neden olur telefon kitleniyor kalıyor hiç bişey çalışmıyor telefonda çalışmıyorda hiç bişi bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor anca öle düzeliyor. Neden oluyordur bu ?
merhaba arkadaşlar.. ben babamın telefonuna (6303i) yeni yazılımı yükledim ve aynı şekilde fotoğraf çekmiyor ve ya görüntüleri açmıyor.. arkadaşlar da aynı sorunu yaşamış yeniden yüklemişler düzelmiş...ben kendi telefonumu taktığımda yazılımla ilgili sorun varsa YENİDEN YÜKLEYİN diyor fakat 6303i de yeniden yükleyin kısmı yok...ne yapabilirim ?
Arkadaşlar telefonum 6303c bazı mp4leri açıyor bazısında ses var görüntü yok ne yapabilirim. Program varmı. Bide siyah bi tema vardı, telimi güncelledikten sonra o tema gitti, yerine kahverengi bir tema geldi, o siyah temayı nerden bulabiliriz?
öyle birşey olacağını sanmıyorum.belki tema yüklenerek değiştirilebilir ama belki.Arkadaşlar benım telefonum 6303 i ekranı ve menusu falan cok buyuk kucukltmek ıcın bu ıslemlerı yapmam yeterlı mı . . . . Clasık gıbı olmasını ısıtoyrum yardım edersenız sevınırım saygılar)
bluebobster çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben çok yardım istedim ama yardım eden olmadı desem yeridir. Kimi bişiler yazıyorlar sonra bir soru soruyorum tık yok sonra. tekrardan sağol.. ileti raporları ayrı sekmede var mı diye ondan sordum. ama bu dediklerin zaten yapılı idi bende iletim raporlarını mesajların ek bölümünde görüyoruz demekki az önce baktım ve gördüm. teşekkür ederim tekrardan..
Bir sorum daha vartelefon bazen kitleniyor bende 6303i var bende bu neden olur telefon kitleniyor kalıyor hiç bişey çalışmıyor telefonda çalışmıyorda hiç bişi bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor anca öle düzeliyor. Neden oluyordur bu ?
kusura bakmayın 
Arkadaşlar bende bu telefonun yeni kullanıcılarındanım, telefon gayet güzel yazılım güncellemesini de yaptım, yanlız bir şeye gıcık oldu. Zil sesi,ses ayarı falan kendi tercihimi oluşturdum ama tercih ismini ekranın sağ üstünde gösteriyo, biraz uzun yazınca ekrana sığmıyo, sizde de öyle mi, bunun bir çzöümü varmı, ekranın ortasına alınsa mesela.
Ya arkadaş bu 6303i klasiğe hangi tür oyunlar yüklüyorüz s40 oyunları yüklüyorum açmıyo ne yapacaz bi yardım etsen iyi olur