Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

huseyn.3590

huseyn.3590

Üye
Arkadaşlar ne tel ayarlarından ne de hattan kaynaklanıyor. O tarih ve saat ayarlarından gtm ile alakalı. Onu +2 yapın. Olmazsa azaltıp çoğaltarak deneyebilirsiniz.

bawercan6363

Üye
ben 6303i 10 gün önce aldım güzel bir telefon ben interneti cepte çok kulanıyorum bütün siteleri açıyor yalnız bir sorunum var facebook taki bazı videoları gösteriyor bazılarını göstermiyor sorun nedir acaba

talha456

Üye
slm arkadaşlar 6303 classic kullanıyorum.Facebook chat programı var mı buna uygun bileniniz varsa yardımcı olursa sevirim :evet::bigstar:

McReiS

McReiS

Üye
:oke:

igleoo

igleoo

Üye
arkadaşlar bende 1 ay kadar oldu sıfır aldım 6303i clasic modeli ilk zamanlar bluetooth ile gönderdiğim dosyaları olsun resimleri olsun atıyordum istediğim yere düzenliyordum lakin 2 gün öncesinde yeni bir resim eklemek itediğimde bluetooth ile gönderdiğim resimleri bulamıyorum nereye atıyorsa telefondan pc ye gönderiyorum gönderme yapıyor pc den gönderdiğim resimleri bulamıyorum sorun nedir bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz pc laptop dan desem değil w850i ile çalışıyor gayet güzel

Not:ayrıca w850i ile 6303i ye gönderdiğim zaman direk resimlerin içine atıyor sorun yok yani telefonda problem nedir şimdiden tşk ler

talha456

Üye
yardım etcek kimse yok mu bana ya:angry:

samdilli

Üye
slm arkadaşlar daha dün aldım 6303i classici haritaları yükledim oviden ama açılmıyor önce konum belirle diyor birde wap ayarları istedim müşteri hizmetlerinden ama gene giremiyorum yardımcı olurmusunuz

basketci-furkan

Üye
6303 telefonuna nba 2009 u indirdim oyun yüklenirken uygulama hatası veriyo neden

kadir_bay

kadir_bay

Üye
slm arkadaşlar 6303 classic kullanıyorum.Facebook chat programı var mı buna uygun bileniniz varsa yardımcı olursa sevirim :evet::bigstar:

var tabiki.
eBuddy var.facebook chat, msn chat vs vs hepsi var içinde.

m.ebuddy.com adresinden indirebilirsin.ben onu kullanıyorum 6303 te

----------Eklendi @ 18:41:28 ---------- Yazıldı @ 18:40:45 ----------

6303 telefonuna nba 2009 u indirdim oyun yüklenirken uygulama hatası veriyo neden

başka yerden de nba 2009 indir.farklı farklı sürümleri oluyor.birisi uyacaktır tahminim

salih2334

Üye
arkadaşalr ben yeniyim pek yazamıyorum. bende bu telefondan almayı bdüşünüyorumda acaba samsunglarda olduğu gibi istediğin menüye şifre koyma özelliği sağlayacak bir program varmı bu telefon için. şimdiden teşekkrler:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

joesalves

joesalves

Üye
Arkadaşlar ben 6303i mi almalıyım yoksa 6303 mü alayım:hmmm

----------Eklendi @ 21:50:50 ---------- Yazıldı @ 21:49:27 ----------

Sayın salih2334,
Evet öyle programlar var.Önceki yorumları okursan orada erkan arkadaşımız koymuş.:oke:

----------Eklendi @ 22:18:06 ---------- Yazıldı @ 21:50:50 ----------

Sorun yok.Hpesini göstermez.Telefonun flash playeri yettği kadar ki videoları açar..:oke:

n2co

Üye
Ben 6303 ile 6303i arasında kaldım..

6303'ü kullananlara bir sorum olacak.6303'ün tuş takımı sayısal tuş takımı.. 6303i'ninki ise 6300 de oldugu gibi telefon tuş takımı..

6303'ü kullananlar hızlı nesaj yazabiliyorlar mı ? Yani mesaj atarken zorlanma oluyor mu?

caglet

caglet

Üye
Süper telefon.. ucuz ama orta kalitede arıyorsanız harika tercih

desouza60

Üye
arkadaşlar acil yardım lütfen 6303c kullanıyorum telefonum kendi kendine bi numaraya boş mesajlar atıyo ne yapmam gerekiyo yardım ederseniz sevinirim...

emo_57

Üye
surumunu guncelle dostum sorunun duzelir.

karslan

Üye
Arkadaşlar ben cities klasörünü sildim ne olacak :D

bilgiç hacker

Üye
arkadaşlar telefonu alaı 2 gün oldu. benim bir sorum olacaktı. bu haritalarda sesli yönlendir me yok mu. cities klosörünün içinde ses dosyaları var ama bitürlü sesli yönlendirmeyi bulamadım. bide bitane bluetootlu gps modülü alsak navigasyon olarak kullanabilirmiyz. acil cevap bekliyorum

erdem_5030

Üye
arkadaşlar benim telefonda mı sorun var...yoksa sizdede mi aynı...ben telefonun kendi tarayıcısı ile facebook a gırdiğimde facebookun mavi css ini göstermiyoo

Üst Alt