Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

luckcharm

Üye
bişey sormak istiyorum bende 6303i var bekleme ekranındaki saati büyük gösteriyor ve ekranın sol kısmında onu nsl küçültebilirim yani resindekiler gibi yapabilirim

nedimix

Üye
arkadaşlar 6303i de messenger a girebilen varmı

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olacak...
Nokia6300 telefonum var... pc ye updater ı yükledim kart okuyucuya hafıza kartını takıp atsam olur mu yoksa illa da usb kablosuyla mı atmalıyım(telefonuma yazılım atmak için yükledim propramı)
İyi Günler Arkadaşlar

----------Eklendi @ 15:23:36 ---------- Yazıldı @ 14:38:33 ----------

yok mu yardım eden acilll

yazılım için kablo şart ancak veri aktarmak için kart okuyucu kullanabilirsin

fevzi4242

Üye
Arkadaşlar telefonum 6303c bazı mp4leri açıyor bazısında ses var görüntü yok ne yapabilirim. Program varmı. Bide siyah bi tema vardı, telimi güncelledikten sonra o tema gitti, yerine kahverengi bir tema geldi, o siyah temayı nerden bulabiliriz?

mustaki

Üye
merhaba arkadaşlar.. ben babamın telefonuna (6303i) yeni yazılımı yükledim ve aynı şekilde fotoğraf çekmiyor ve ya görüntüleri açmıyor.. arkadaşlar da aynı sorunu yaşamış yeniden yüklemişler düzelmiş...ben kendi telefonumu taktığımda yazılımla ilgili sorun varsa YENİDEN YÜKLEYİN diyor fakat 6303i de yeniden yükleyin kısmı yok...ne yapabilirim ?

dexterous

Üye
bluebobster çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben çok yardım istedim ama yardım eden olmadı desem yeridir. Kimi bişiler yazıyorlar sonra bir soru soruyorum tık yok sonra. tekrardan sağol.. ileti raporları ayrı sekmede var mı diye ondan sordum. ama bu dediklerin zaten yapılı idi bende iletim raporlarını mesajların ek bölümünde görüyoruz demekki az önce baktım ve gördüm. teşekkür ederim tekrardan..

Bir sorum daha var :) telefon bazen kitleniyor bende 6303i var bende bu neden olur telefon kitleniyor kalıyor hiç bişey çalışmıyor telefonda çalışmıyorda hiç bişi bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor anca öle düzeliyor. Neden oluyordur bu ?

fevzi4242

Üye
bluebobster çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben çok yardım istedim ama yardım eden olmadı desem yeridir. Kimi bişiler yazıyorlar sonra bir soru soruyorum tık yok sonra. tekrardan sağol.. ileti raporları ayrı sekmede var mı diye ondan sordum. ama bu dediklerin zaten yapılı idi bende iletim raporlarını mesajların ek bölümünde görüyoruz demekki az önce baktım ve gördüm. teşekkür ederim tekrardan..

Bir sorum daha var :) telefon bazen kitleniyor bende 6303i var bende bu neden olur telefon kitleniyor kalıyor hiç bişey çalışmıyor telefonda çalışmıyorda hiç bişi bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor anca öle düzeliyor. Neden oluyordur bu ?

indirdiğin programların birinde virüs olabilir, bendede oluyor.

kadir_bay

kadir_bay

Üye
merhaba arkadaşlar.. ben babamın telefonuna (6303i) yeni yazılımı yükledim ve aynı şekilde fotoğraf çekmiyor ve ya görüntüleri açmıyor.. arkadaşlar da aynı sorunu yaşamış yeniden yüklemişler düzelmiş...ben kendi telefonumu taktığımda yazılımla ilgili sorun varsa YENİDEN YÜKLEYİN diyor fakat 6303i de yeniden yükleyin kısmı yok...ne yapabilirim ?

nokia software updater ile denersen zaten güncel der son sürüm ise.
phoenix ile tekrar güncelleyebilirsin.
nasıl yapıldığını bilmiyorsan bu konunun ilk mesajına bak.

----------Eklendi @ 19:25:10 ---------- Yazıldı @ 19:20:52 ----------

Arkadaşlar telefonum 6303c bazı mp4leri açıyor bazısında ses var görüntü yok ne yapabilirim. Program varmı. Bide siyah bi tema vardı, telimi güncelledikten sonra o tema gitti, yerine kahverengi bir tema geldi, o siyah temayı nerden bulabiliriz?

Duyduğum bir KD Player var.Evet bazılarında görüntü yok gibi ama ses var oluyor telefon açmıyor yapacak bir şey yok.Ben KD Player denemedim sen denersin.
Telefon yazılımı yüklerken matblack,silver vs. seçenekler var onlardan seçip yüklüyorsun.
Mesela matblack seçersen mavi bir tema geliyor, silver seçersen siyah bir tema geliyor.Buradaki amaç telefonun dış rengine göre tema yüklemek.Silver telefonuna MatBlack yüklersen mavi temayı elde edebilirsin.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Uzun bir süre kullandığım bir telefondu. Sattığıma pişmanım desem yalan olmaz. Çok şık ve işlevseldi. Herkese elinde tutmasını öneririm. Hiç bir zaman modası geçmeyecek bir cihaz.

Lienlaen

Üye
6303c ve 6303i de 0.facebook.com un şekli neden bozuk garip bir şekilde?

tinminn123

tinminn123

Üye
Arkadaşlar benım telefonum 6303 i ekranı ve menusu falan cok buyuk kucukltmek ıcın bu ıslemlerı yapmam yeterlı mı . . . . Clasık gıbı olmasını ısıtoyrum yardım edersenız sevınırım saygılar :))

kadir_bay

kadir_bay

Üye
Arkadaşlar benım telefonum 6303 i ekranı ve menusu falan cok buyuk kucukltmek ıcın bu ıslemlerı yapmam yeterlı mı . . . . Clasık gıbı olmasını ısıtoyrum yardım edersenız sevınırım saygılar :))
öyle birşey olacağını sanmıyorum.belki tema yüklenerek değiştirilebilir ama belki.

tinminn123

tinminn123

Üye
yok dosttum temalar faydasız gene buyuk gorunuyorlar denedım ben onu :( baska bılgısı olan var mı ?

dfgh465

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonun yeni kullanıcılarındanım, telefon gayet güzel yazılım güncellemesini de yaptım, yanlız bir şeye gıcık oldu. Zil sesi,ses ayarı falan kendi tercihimi oluşturdum ama tercih ismini ekranın sağ üstünde gösteriyo, biraz uzun yazınca ekrana sığmıyo, sizde de öyle mi, bunun bir çzöümü varmı, ekranın ortasına alınsa mesela.

bluebobster

Üye

Virüs olaylarına aldırma hocam, 6303i de virüs olmaz. Sistem arka planda çalıştırmdağı için kısaca sis dosyalarını çalıştırmadığı için virüs olayı olmaz ama kullandığın bir programın açarken donma yapıyorsa programdan kaynaklıdor yok yapmıyorsa donma nedenlerini söyleyim. Birinci seçenek sim kartında sorun vardır ki en çok rastgelen ama kimsenin aklına bile gelmeyen bir sorun, ikincisi batarya bataryan bozuk olabilir. Ücüncü yazılım yazılımı tekrar atabilirsin. Dördüncü donanımsal arıza vardır direk garantiye. Beşinci kullandığn tema dandır. artık deneye deneye bulmak size kalmış, dualarınız için teşekkür ederim... Okul bitti çalışıyorum o yüzden forma çok takılamıyorum :) kusura bakmayın :)

Lienlaen

Üye
6303c ve 6303i de 0.facebook.com un şekli neden bozuk garip bir şekilde?

dfgh465

Üye
benim soruma cevap verecek yok mu arkadaşlar var mı bu tercih isminin bi çözüm yolu

bluebobster

Üye
Arkadaşlar bende bu telefonun yeni kullanıcılarındanım, telefon gayet güzel yazılım güncellemesini de yaptım, yanlız bir şeye gıcık oldu. Zil sesi,ses ayarı falan kendi tercihimi oluşturdum ama tercih ismini ekranın sağ üstünde gösteriyo, biraz uzun yazınca ekrana sığmıyo, sizde de öyle mi, bunun bir çzöümü varmı, ekranın ortasına alınsa mesela.

Tek çözümü kısaltarak yazarsın mesala mehmet yazmazsın mmt yazarsın veya "kendine iyi bak" yerine "kib" yazarsın. Başka çare yok malesef benimde hoşuma gitmeyen bir şekilde bu telefonun duvar tasarımı berbat, ben pes ettim uğraşmaktan kendi orjinal fotolarından bir foto koydum.. saati takvimi duruyor.. böyle mutlu olmaya çalışıyorum...

cebi7

Üye
Ya arkadaş bu 6303i klasiğe hangi tür oyunlar yüklüyorüz s40 oyunları yüklüyorum açmıyo ne yapacaz bi yardım etsen iyi olur

bluebobster

Üye
Ya arkadaş bu 6303i klasiğe hangi tür oyunlar yüklüyorüz s40 oyunları yüklüyorum açmıyo ne yapacaz bi yardım etsen iyi olur

her türlü java oyunu açar vesselam....

Üst Alt