vermıs oldugun lınklerden ındırdım ama telefona atıyorum ama soru ısaretı cıkıyo sılınsın mı dıyo ne yapcam anlamadım
7.10 yükleyeceksen NSU İle yükle çok daha kolay. . .NSU da 9.10 yükler. . .
Telefonu tam şarjda bağla bilgisayara ve sağlam bağladığından emin ol.Pc Suite modunda bağlayacaksın.Bi sorun çıkmaması gerek.Yine bi sorun olursa yaz.NSU ile yükleme yapmak istiyorum ama bir süre sonra NSU bağlantısı kesiliyor ve yükleme yapmıyor.
İnternetten NSU'yu indir.Telefonu PC Suite modunda bilgisayara tak.Gerisini normal bir yükleme şeklinde kendi halleder.7.10 değil de 9.10'a yükseltir NSU.Bi kaç ufak ayrıntı dışında çok değişiklik yok performans artışı gözlenebilir.Güncellemeden sonra bashsettiğin klasörlerin gelmesi Muhtemer ama yine gelmezse yardımcı olmaya çalışırım.cevik ayhan bişi soracam bende 6303i tel aldım 2 hafta oluyor ama bu güncellemeyi yükleyemedim nasıl yükleyebilirim nolur yardımcı ol bana telefonda taslaklar yok kayıtlı ögelerin tutulduqu msj klosörü yok cok sinir oldum güncelleyince o klosörler geri gelirmi veya ne işe yarıo bu 7.10 güncelleme
Telefonu tam şarjda bağla bilgisayara ve sağlam bağladığından emin ol.Pc Suite modunda bağlayacaksın.Bi sorun çıkmaması gerek.Yine bi sorun olursa yaz.
İnternetten NSU'yu indir.Telefonu PC Suite modunda bilgisayara tak.Gerisini normal bir yükleme şeklinde kendi halleder.7.10 değil de 9.10'a yükseltir NSU.Bi kaç ufak ayrıntı dışında çok değişiklik yok performans artışı gözlenebilir.Güncellemeden sonra bashsettiğin klasörlerin gelmesi Muhtemer ama yine gelmezse yardımcı olmaya çalışırım.
Lütfen Sen Saçmalama.Öncelikle 6303'den bahsediyorum 6303i'den değil anlamadan yorum yapma .Sadece küçük bi yanlış anlaşılma olmuş.Anlayıp dinlemden de kimseyi suçlama.2 sayfadır 9.10 dan bahsediyorsun da nedir bu 9.10?? 6303i'nin kullanılabilir ve son yazılımı 7.10dur. sallama ve saçma sapan bilgilerle milletin kafasını bulandırmayın.
ya arkadaşlar iki gün önce 6303i aldım güncelleme yaparken telefon kapandı açılmıyor ne yapmam lazım allah rızası için yardım edin iki günlük telefon bozuldu yaaa
Lütfen Sen Saçmalama.Öncelikle 6303'den bahsediyorum 6303i'den değil anlamadan yorum yapma .Sadece küçük bi yanlış anlaşılma olmuş.Anlayıp dinlemden de kimseyi suçlama.
Phoneix ile düzeltiliyor ama biraz karışık servise verirsen düzeltip güncelleyip verirler.
demiş. anlamadan yorum yapan ben miyim, sen misin?adam 6303i aldım diyor sen diyorsun ki ben 6303den bahsediyorum. hatanı kabul et ve otur yerine.cevik ayhan bişi soracam bende 6303i tel aldım 2 hafta oluyor