Zat-ı Muhterem
Üye
ya beyler şu ekrandaki dijital saat imgesi nasıl kalkar bi bilgisi olan warmı ? ileti mesajları nerde toplanıo bide onu bulamadım.. :S
v10.12. ekran parlaklıgını ayarlayamıyorum.bi türlü bulamadım telefonda.. ??
ovi suiteyi pcne kur ordan ovi mapsi teline yükle, ovi mapste tüm türkiye 36 mb. nokia mapste 6 tane şehir 70 mbayttı.arkadaşlar ben telefonuma 10 12 yi yükledim.9 10 dan hiçbir farkı yok boşuna yüklemeye calişmayım ben cok pişmanım çünkü yüklemeye calışırken sd kartımdakı haritalar silindi.ve bir sorum olacak bu haritalar kartında olan arkadaşlar buraya link atarlarsa çok sevinirim...
Hala bakıyor musun bilmiyorum ama ben ovi maps yükledim, erdekte bandırmada sokağına kadar görüntüleniyor. telim 6303telefonu aldığımda 6,61 versiyonu vardı servisten geldi versiyon yükselmiş 7,01 olmuş aynı model telefonun avrupa versiyonunda birçok farklılık var ama benim 6303i telefonda değişen hiç bişey yok. ayrıca haritalarda ayrıntıda gitmiş.
ben bu telefonu adam etmekten vazgeçtim bari şu eskiden girdiğim sokak haritalarına dahi girmiyo sadece karayolu ismi bikaç cadde gerisi boşluk bandırmada erdek zaten yok. ya ben telefonu ilk aldığımda haritayı güncellediğimde bandırma erdek köyler bile vardı neolduda bunlar yok oldu nereye gitti. bu türkiye haritası 31mb yani varmı benim istediğim terler mesela erdek mesela bandırma varmı arkadaşlar sizin haritalarda bende neden vardıda şimdi yok nedir benim çektiğim bu telden. güncelleye güncelleye haritaları telefonu eskittim bişey yok ya nokianın maps sitesine girdim ordada yok bandırma erdek benim vardi telefonumda ne oldu anlayamadım dalgamı geçiyorlar
Merhabalar,
Nokia 6303i classic telefonum var ve türkçe dili içinde yok
Version: Cihaz yazılım sürümü V 07.10 yüklendi;
Türkçe dili nasıl yükleyebilirim, Phoenix indiriyorum..
Bir yardımı olur mu teşekkürler.
evet doğru.arkadaşlar bişi sorucam.. şimdi telefonumu servise qönderdim.. büyük ihtimal 15 20 qüne qelmicek.. bana qelen mesjları 15 qün sonra qörebilicekmiyim..?* şöyle bişi duydum.. mesj atılıkdan sonra 2 qün içinde iletilmesi qerekiomuş.. 2 qünü qeçtiği zmn , mesela 3 qün olduqunda karsıdaki insan telini açsa bile o msj qelmiomuş. doğrumudur.?
evet doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?