__wacky__
Üye
hiç denemedim dostum ama heralde dediğin gibi olur çünkü ekranlar artık standart değil herkesin cihazının ekranı farklı şu an.arkadaşlar benim gibi msjlarında sorunla karşılaşan varmı acaba? örneğin telefonunuzda gülücüklerle bi kalp çizip deneyebilirmisiniz çizin taslaklara kaydet deyin göster dediğinizde kalp olarakmı yoksa hepsi birbirine yapışık olarakmı görünüyor lütfen yardımcı olun... mesela ben o şekilde birşey yaptığımda karşı taraf kalp olarak görebiliyor fakat benim telimde hepsi birbirine yapışık görünüyor
6303i lerde mesaj kaydedememe sorunu bi arkadaşta daha vardı ancak sonuç aldımı tam bilmiyorum.oysaki 6303 lerde direk no ya bastığımızda taslaklara kayıt yapıyor.mesajları sim hafızasına kaydedemezsin ancak bakmak istersen menü/mesajlar/seçenek/sim mesajlarından bakabilirsin.hafıza kartına gel seçenek de hafıza kartı şifre menüsü çıkar.arkadaşlar 2 gün önce 6303i aldım ama bi türlü mesaj kaydedemiyrm sim karttakı mesajlar kaydediliyor anladığım kadarıyla ama sim hafızasına nasıl geçeceğimide bulabilmiş deilim henuz?? bide hafıza kartına başkalarının girmemesi için şifre koyabiliyormuyuz???
hafıza kartını öyle şifreleyince yıne giriliyr ama sadece başka bi telefona takınca şifre istiyor benım istediğim şifreyi bilmeyen kimse hafıza kartına bakamasın?? teşekkürler yardımın içinhiç denemedim dostum ama heralde dediğin gibi olur çünkü ekranlar artık standart değil herkesin cihazının ekranı farklı şu an.
6303i lerde mesaj kaydedememe sorunu bi arkadaşta daha vardı ancak sonuç aldımı tam bilmiyorum.oysaki 6303 lerde direk no ya bastığımızda taslaklara kayıt yapıyor.mesajları sim hafızasına kaydedemezsin ancak bakmak istersen menü/mesajlar/seçenek/sim mesajlarından bakabilirsin.hafıza kartına gel seçenek de hafıza kartı şifre menüsü çıkar.
hafıza kartındaki cities klasörü haritalar içindi. ama ovi suite i indir kur. haritalar bölümünden sadece türkiyeyi indir, tele kendisi yüklüyo zaten. üstelik 34 mb. senin hafıza kartından sildiğin 390mbarkadaşlar bugün 6303i aldım hafıza kartını kople sildim telefona suıtini yikleyince haritaya giriyorum hiç bir şekilde harita çıkmıyor nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
imzamdaki linkte birçok tema var cihazın ile uyumluarkadaşlar tema yokmu
cities klasörü gerekli bir şey ancak satışta bunun bi etkisi olmaz.bir şekilde yüklenir sonuçta.versiyon cihaza yeni özellikler getirir,cihazdaki fabrika hatalarını düzeltir ve performans artışı vs gibi şeyler getirir.bence yeni nokia melodisi çok iyi.java bölümünden cihazına uygun oyun uygulama yükleyebilirsin.Arkadaslar bende 6303 classic kullanıcısıyım 4-5 hafta anca olmustur telefonu almam ilk olarak cities klasorunu sildim satmam ama telefonu satıcam diyelim cities yok diye elimde kalırmı ikincisi versiyon atma felan demişsiniz ne işe yarıyor versiyon ne gibi faydaları var ucuncu olarakda düz nokia melodisi elinde olan varmı nokia melodisini bozmuşlar telefonun hosuma gitmeyen tek ozelligibirde oyun atmak istesem nasıl atıcam oyunlar ozelliklerine gore degişiyor s40 felan yazıyor forumu biraz kurcaladımda
ya beyler şu ekrandaki dijital saat imgesi nasıl kalkar bi bilgisi olan warmı ? ileti mesajları nerde toplanıo bide onu bulamadım.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?