b-13
Üye
Erkan bey keşke erken söyleseydiniz (: Son 4.5 Liramı aldı ve browser'i de yükleyemedim eksik geldiği için (:
dostum bence sen operatörü değiştir.ben vodafone ile yükledim 0,20 kuruşum gitti.turkcell ile aveadan hiçbirşey yüklemeyin arkadaşlar internette aşırı derecede pahalı bu operatörler.vodafone a geçin rahat edin.Erkan bey keşke erken söyleseydiniz (: Son 4.5 Liramı aldı ve browser'i de yükleyemedim eksik geldiği için (:
dostum bence sen operatörü değiştir.ben vodafone ile yükledim 0,20 kuruşum gitti.turkcell ile aveadan hiçbirşey yüklemeyin arkadaşlar internette aşırı derecede pahalı bu operatörler.vodafone a geçin rahat edin.
cihazınızı pc suite ile bağladınızmı peki???arkadaşlar telefonun yazılımını güncelledim ve dili ingilizce oldu tr yok seçeneklerde. daha önce nss felan demişler ama o görmüyo telefonu bunun başka yolu yok mu lütfen yardım edin
Tamamdır hocam yükledim çalıştırdım oldu,kullan dostum doğru seçenek o.
menü/galeri/hafıza kartı/seçenekler/hafıza kartı seçenekleri/şifre belirle bu yolu izle dostum.Hafıza katına nasıl şifre koyabiliriz?
telefonu görmesini sağladım bi şekilde uğraştıktan sonra. daha sonra sitede anlatıldığı şekilde işlemleri gerçekleştirdim ve dil kodu olarak NOKIA 6303 Classic RM-443cihazınızı pc suite ile bağladınızmı peki???
Tamamdır hocam yükledim çalıştırdım oldu,
Teşekkürler,
V9.10 dan V10.12 ye yükselttim,
peki ne gibi farklar oldu pek bi fark göremedimde.(mesajlarımın silinmesinden başka)
Tekrar teşekkürler hocam emeğinize sağlık..Dostum gerekli verilerini yedeklicektin.Rehber\Msj vs.vs TeLefonu Baştan YükLüyorsn NormaLdir.
Ve v10.12 iLe DeğişenLer.
.Ses
.İyileştirilmiş Mesajlar
.Yeni Ovi Mağaza sürümü
.Eklenen Ovi'de Rehber
.İyileştirilmiş yazılım tutarlılığı
.Ve TeLefonumuzun Performansı Bana Göre Daha HızLıLaştı.
çok teşekkürler hallettimevet arkadasım nemesısde tr kodunu yükleyip phoenix ile 10.12 yi yükle.bu arada takmak ne kelime yardımımız olduysa ne mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?