ufukagca
Üye
rica ederim kardeşim sevindim düzelmesine.güncelleme yaptım telf düzeldi ohh bee.. xD nasıl sevindim varyasaol erkan .. xD
dostum arayüz olarak 6303 daha kullanışlı diyebilirim 6303i ye göre.Arkadaşlar 6303i alanların hayırlı olsun ben de almayı düşünüyorum da size bir sorum olacaktı tlfnla ilgili... Yeni arayüzü nasıl telefonun? Yani menüye girdiğimizde 6303 ile aynı arayüze mi sahip yoksa daha mı farklı..? Karşılaştırmalı cevaplarsanız memnun olurum.. Hatta menüye girdiğimizde ve dosyalar içinde dolaştığımızda nasıl bir arayüz kullanılıyor, fotoğraflarla yanıtlarsanız çok çok memnun olacağım... En kısa sürede sipariş vermeyi düşünüyorum ama bu arayüzü merak ediyorum... tşkkrler...
dostum arayüz olarak 6303 daha kullanışlı diyebilirim 6303i ye göre.
6303i eksileri
* kamera 6303 classic e göre kalitesiz video kaydı yapıyor.
* menü ikonları çok büyük ve belli süre sonra rahatsız ediyor.
* galeriyi falan gezerken 6303 rahatlığı yok.
yani kısacası 6303i kullanan arkadaşlarım alınmasın sakın ama 320 tl bence çok fazla bu cihaz için.
dostum bence resim ile olacak iş değil bu gidip yerinde görmen en mantıklısı olur.Ah keşke bir bilemedin iki foto ekleyebilsen kardeş... Ona göre karar vereceğim...
dostum bence resim ile olacak iş değil bu gidip yerinde görmen en mantıklısı olur.
ah be dostum bugün electro world a gitmiştim aklıma gelse videosunu çekerdim sana...iki resim var ama tam detaylı değil buradaKardeş kasabadayım ve buradaki telefonları almadan deneyemiyorsun, internetten de araştırıyorum fakat henüz bir videosunu bulamadım.. Buradan ufak bir kaç foto fikir verecektir sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?