arkadaşlar bu haritalar nasıl yüklenecek birisi çok açık bir şekilde anlatabilir mi
ya beyler ben kvk dan almıştı telefonu hafıza kartına bişiler oldu çıkardım taktım düzelir gibi oldu sonra bende cities klasörünü pc ye atıp biçimlendirdim hafıza kartını telefondan biçimlendirdim ama bi sorun olurmu acaba bide alarm sesi çok az çıkıyo uyanımıyorum :S
arkadaşlar yazılım yükleme ile ilgili sorularınızın cevaplarını ilk sayfada bulabilirsiniz.adım adım gösteriliyor burada.v 10.12 yi yüklemek isteyen arkadaşlara duyurulur.
dostum o senin keyfine kalmış bişe biz illa yükleyin demiyoruz.ayrıca nokia club yazılımı nsu dan yüklüyor zannediyorsun belki 10.10 u da orada yükletmiş olmalısın ancak onlarda phoenix ile yüklüyor.inanmazsan gidip sorabilirsin...v 10.12 bu sürümü yüklememizi nokia onaylıomu ? sormak hata adamlar onaylasa kendi sitesnde ndn yayınlamasın ?
evanescence1907 dostum o senin keyfine kalmış bişe biz illa yükleyin demiyoruz.ayrıca nokia club yazılımı nsu dan yüklüyor zannediyorsun belki 10.10 u da orada yükletmiş olmalısın ancak onlarda phoenix ile yüklüyor.inanmazsan gidip sorabilirsin...
pc suite ile yükleme yapamazsın şu an çünkü nokia daha 10,12 yi yayınlamadı niyeyse.phoenix en güvenli yol burada dostum yükledim ve çok rahat kullanıyorum sorunsuz.Peki KardeŞm dielim v 10.12 yi indirdik phoenix harici bir programla yükliyebilirmyz ? mesela nokia pc suite oda yazılım güncelleştirmesi yapıo ?
telefon açık ve şarjı dolu olsun.hafıza kartını çıkartıp çıkartmamak sana kalmış ama çıkart istersen ne olur ne olmazArkadaşlar 6303 telefonumu 10.12 PPU 'ya Phoenix ile güncelleyecem
Güncelleme yaparken telefonum AÇIK mı KAPALImı olmalı ve HAFIZA KARTINI çıkartmalımıyım.

pc suite ile yükleme yapamazsın şu an çünkü nokia daha 10,12 yi yayınlamadı niyeyse.phoenix en güvenli yol burada dostum yükledim ve çok rahat kullanıyorum sorunsuz.
telefon açık ve şarjı dolu olsun.hafıza kartını çıkartıp çıkartmamak sana kalmış ama çıkart istersen ne olur ne olmaz![]()
Acil yardımcı olabilecek biri var mı?Bu program olmasada görüntü gönderebileceğim cepten msn programı var mı?Altue cities klasörünü yüklüyorum çok istemişsinFakat 390 mb mi ne rarla sıkıştırması nerden baksan 1 saat siteye yüklemesi 3 saat / 2 saat sonra dersanem war
Akşama hazır olur
![]()
bu sorunun cevabı var artık dostum benim imzamda ayrıntılı bir şekilde anlattım.bi arkadaş eklemiş zaten ben indirdim çalıştı. sayfaları okursanız görürsünüzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum ppu dosyasını doğru yere kurduğuna eminmisin??Sa.
Phoenix fln yükledim ordaki işlemleri yaparken
Flashing-firmvare updateye tıklıorum
Ama product code kendi seçmior :S
maalesef arkadaşım 6303i nin yazılımı böyle.6303 al madem küçük istiyorsun zaten arada bi fark yok.arkdaşlar bende 6303i almaya karar verdim en geç 2 gün içinde alacağım. size çok önemli bir soru soracağım 6303i deki menü hiç hoş değil 6303 deki gibi yazıları küçük bir tema veya menü yapabiliyormuyuz eğer bunu yapabiliyorsak direk gidip alacağım çünkü büyük yazılar hiç hoş değil i siz modeldeki gibi küçük istiyorum