Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

hadi ya video izleniyo muydu bizim telefonda?
nasıl yapıcaz,hangi program gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.

*bir de opera mobile yükleniyor mu bizimkine?

Karamask üstündeki 2.ekranlar ( camı yani ) oldukça kalitelidir ve telefon ekranına göre kalındır 50 tl civarinda isterler

hadi ya video izleniyo muydu bizim telefonda?
nasıl yapıcaz,hangi program gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.

*bir de opera mobile yükleniyor mu bizimkine?
bolt programı ile video izleniyor.sitede mevcut.opera zaten yüklü cihazımızda.

bolt bende var network error dio ağ servisinizi kontrol edin falan yazio üstelik başta onaylamalarıda yapıyorum

serviste yaptır o tür parcaları telefoncuda yaptırırsan garantisi gidebilir . Ama garanti lazım deil diosan yaptır servisten ucuza yapabilirler belki

SAMO_06

Üye
servisten yeni aldım telefonumu 10.10 yüklemişler ama (tel) hafızasındaki temayı uyguluyorum hafıza kartını çıkarıp takınca tema değişiyor orjinal temasına dönüyor.hafıza kartındaki temadan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın telefonon kendi hafızasındaki temalardada aynı sorun oluyo.

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olurmusunuz...

b-13

Üye
yaa harbi bu 10.10 nerdee..? piyasa sürmeyi düşünmüolar qaliba

arkadaşlar dün nokia club dan yeni bir 6303 classic aldık kuzenime.ve bende kendi cihazıma gelmişken versiyon attırmak istedim ancak çok fazla bekleme zamanım olmadığı için attıramadım.dikkatimi çeken şey şuydu ben 10,10 beklerken onlar v 10,12 atacaklarını yani yeni güncelleme olduğunu belirttiler.daha 10,10 bile yayınlanmazken 10,12 nin çıkması beni şaşırttı..

bizim telefon kimsenin bitaraflarında değil umursamıyorlar ... 1 kez kvkya 1 kez nokiaya mail attım cvp yok evanescence atmıştı onda nisanın sonunda yayınlanıcak demişlerdi mayisin sonu geliyor

haklsınız

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.

bende 19 mayistan sonra götüreyim 10.12 yaptırayım . İnşallah daihli hafıza sorunu giderilmiştir .

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.[/QUOTE]

buradan adresleri alabilirsin dostum.nokia bence 10,12 çıktığı için 10,10 u vermiyor.

Ask Nokia

Nokia ile irtibat kurduğunuz için teşekkürler; mesajınız gönderilmiştir ve mümkün olan en kısa zamanda yanıtlanacaktır.

yine mail attım . umarım dediği gibi en kısa zamanda yanıtlanır ...

----EDİT---- pardon 6303i'ye bakmışım

kardeşim o 6303İ bizimki 6303 4gb desteklio 1gb hediyeli

birşey sorcam , nokia clup ta kasa değistirirlermi ve nerede nokia clup bulabilirim (10,12 yaptrcam) ve ekranım kırıldığı için.

buradan adresleri alabilirsin dostum.nokia bence 10,12 çıktığı için 10,10 u vermiyor.[/QUOTE]

teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907

teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907[/QUOTE]

istanbul-Ekopa Tel. Day. Tük. Malz. Paz. İns. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: Fatih Cad. Acıbadem Natilyus Alisveriş Mer. Zemin Kat No: 29

Telefon: 216 339 15 70

buraya gittim.

teşekkürler sen hangisine gittin evanescence1907

istanbul-Ekopa Tel. Day. Tük. Malz. Paz. İns. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres: Fatih Cad. Acıbadem Natilyus Alisveriş Mer. Zemin Kat No: 29

Telefon: 216 339 15 70

buraya gittim.[/QUOTE]

he sen anadolu yakasındasın ben avrupa yakasındayım neyse yine de teşekkürler.