niko'M
Üye
hit44 geçmiş oLsum.tlfn servislik oldu.bnde güncellerken cıkartmıştım kabloyu ondan telefn kapandı bidaha acılmadı.servise gönderdim 4-5 güne geldi sapasağlam.Tlfnculara sor belki yapan olur.ama bn güvenmediğim için servise gönderdim.
Ayrca 10.10 yükleyen warmı Legal?
nerenin servisi bu hocam nerede yeriSerwise gittim sordum,10.10 çıkmış,5dk içinde yükledier
Düzelmiş kardeş,"#" normal görewinde artıkPeki 10.10 da bi değişiklik warmı ? Mesela ' # ' tuşu gibi ?
Düzelmiş kardeş,"#" normal görewinde artık
10.10'da pek bi değişiklik yok gibi..Kamera iconları değişmiş, "matt black" diye turkuaz-siyah bi tema eklenmiş..Biraz da seste yükselme olmuş..Zaten güzel bi telefon, artı olarak gelecek bişeye gerek yok bence
Kardeş açıkçası farketmez benim için,onu serwiste yaptırdığıma dair belgem olduktan sonraarkadaşım nsu da hala son sürüm 9.10 görünüyor sen servise yaptırdyısan phoenix le yapmışlardır bnce o da sağlıklı deil
öncelikle herkese hayırlı akşamlar...
ben 6303 classic matt black modelinden almak istiyorum.
bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çook memnun olurum..
1) harita uygulamasında aynı navigasyon cihazlarındaki gibi yol tarifi varmı ve bu ücretsiz mi?
2) telefon düştüğünde veya bi darbe aldığında kasa siyah olduğu için çizilme olurmu?
3) konuşurken kulağı ağrıtan bi durumu var mı?
öncelikle herkese hayırlı akşamlar...
ben 6303 classic matt black modelinden almak istiyorum.
bi kaç sorum olacak cevaplarsanız çook memnun olurum..
1) harita uygulamasında aynı navigasyon cihazlarındaki gibi yol tarifi varmı ve bu ücretsiz mi?
2) telefon düştüğünde veya bi darbe aldığında kasa siyah olduğu için çizilme olurmu?
3) konuşurken kulağı ağrıtan bi durumu var mı?
arkadaşımızın dediği gibi siyah ta o sorun oluyor.Bn gri kullanıyorum ama.Bnce gri al dha şekil. Kulagı agrıtmıyor cok iyi bir konusma sunuyor.Çok güzel Telefon.wifii wb.. özellikleri olmayan telefonlar arasında ilk 3 te olur.
fotoğraf ve video çekimleri nasıl 6700 la bunun arasında kararsız kaldım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?