Nokia 6300 youtube video açıyor iken açmaz oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 youtube video açıyor iken açmaz oldu?
Arkadaşlar m.youtube.comdan kendi tarayıcısından ocak ayından beri videoları açıyordu... Uzun uzun diziler belgesel felan seyrettim.. Ne olduysa geçen gün oldu... Videonun üzerine tıklıyorum bağlanıyor dosya boyutu farklı, bir daha deniyorum bağlanıyor video yükleniyor diyor sonra video boyutu farklı diyor. Ayar istedim tekrar yine aynı sorunu yaşadım. Yardım edin?

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Yine ayar aldım yeni.. Bağlanıyor video yükleniyor diyor dosya açılmıyor diyor... Yardım. Edin

guney28

guney28

Üye
aynı anlattığın sorunu ben c3te yaşıyorum. Wlandan izlerken sorun olmuyor ama şebekeden bağlanırken daha bağlanmıyor düşük bi dosya seçin diyor bende programla izlemey başladım şimdi

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
aynı anlattığın sorunu ben c3te yaşıyorum. Wlandan izlerken sorun olmuyor ama şebekeden bağlanırken daha bağlanmıyor düşük bi dosya seçin diyor bende programla izlemey başladım şimdi

:hmmm hangi program miş o?

Hasan

Üye
youtube sitesi desteği kesti artık s60v3lerde de izlenmiyor artık

---------- Eklendi @ 17:09:07 ---------- Yazıldı @ 17:07:54 ----------

Youtube 1.0.1 - MaxiCep

Hasan

Üye
youtube un jar programı vardı onla izlersin

Hasan

Üye
m.youtube.com/........

Başındaki "m." bu ikisini sil "ss" koy öyle indir izle

tempestshine

tempestshine

Üye
S60v3'lerde izlenmiyor mu? :hmmm ben hala izliyorum :d:

Hasan

Üye
Flashla izlenmiyor :d:

Real player ile tabi ki izleniyor :D

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Benim telde de aynı sorun var.desteklenmeyen dosya biçimi uyarısı veriyor.

kesinzafer

kesinzafer

Üye
6303 youtube açıyor ama 6300 açmıyor sanırım bazı düzenlemeler yapıldı bu sitede çünkü 1 hafta öncesine kadar açıyordu ve sorun olmuyordu bununla alakalı bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Benim tel de 6300.youtube bazı videolari açıyor bazılarını açmıyor.

kardelen05

Üye
Ya evet 15 gün öncesine kadar izliyordum şimdi videoyu açarken dosya desteklemiyor diyor neden acaba bilen varmı

Üst Alt