Nokia 6300 v6.60 Yazılım Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için güncelliyorum şu anda :oke:

Peki Kardeş V6.60 gözle görülür ne özellik getirdi bi bilgin varmı Nette aradım ama bulamadım.
walla 6.01deki yenilikleri bulmuştum ama bunu henüz bulamadım...

trex994

trex994

Üye
    Konu Sahibi
Bulduğun zaman ne gibi özellikleri olduğunu yazabilirmisin kardeşim.
TŞKLER.

arttt

Üye
arkadaşlar ben 6300ı güncelledim ingilizce oldu. nemesisi kullanıyorum ama olmuyor error diyor ne yapmam lazım

MENZİLLİM

Üye
tel çöker diolar.. acaba doğruluk apyı varmı

trex994

trex994

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 6300ı güncelledim ingilizce oldu. nemesisi kullanıyorum ama olmuyor error diyor ne yapmam lazım

arkadaşım nemesis ile veya başka bir program ile sakın yazılım güncelleme. NSU ile kur.

cankiran_01

Üye
arkadaşlar fazla uğraşmanıza gerek yok cihazınız garantiliyse servisine götürün onlar atıyor zataen v6.60 mı

mkrn

Üye
emek için saolda bende 6300 kullanıyorum güncelleme programını indirdim fakat telefonumu bulamıyor..nokia pc suite görüyor ama güncelleştirme programı görmüyor.lütfen yardımcı olun güvenlik kodunu unutmuştum o sorunu çözdüm reset attım telefona sonrada yazılım gerekti..kareye uzun basınca telefon sessize giriyodu o yok mesela...şimdiden saolun:megafon::bilmem:

djarda

Üye
6300
yazılım güncelleme
ile hangi programlar geliyor

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
nsu ıle turkçe dılı nasıl kuracaz

nbp75

nbp75

Üye
Telefoncuya götür yaparlar.En iyi yöntem:oke:

gezerxxx

Üye
:oke: Biz Sizin Annelerinizin Konuşmayı Yasakladıgı O kötü Çocuklarız :oke:

hope-17

Üye
arkadaslar ıyı gunler kolay gelsın ben naptıysam telefonuma turkçe dil paketini yükleyemedim yardımcı olursanız sevınırım

peace_0392

Üye
meraba arkadaşlar bende 6300 var gecen gün 07.30 kurdum cok güzel calısıo tek bi sorun var mesajı bazı telefonlar alabiliyo bazı telefonlar alamıyor yazılım dan mı kaynaklanıodur...YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACABA Bİ BİLGİNİZ VARSA ESKİ SÜRÜMÜ TEKRAR KURAMIYORUMDA:( YARDIMLARINIZI BEKLİORUM
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN

ysn74

Üye
usta bende 6300 war yazılım atarken pc kaastı bnde usb yi bataryayı çıkardım şimdi tel açılmıyor ne yapabilirim acaba cv yütfenn acilllllll

mstfkb19

Üye
arkadaslar biri bana guncelleme icin gerekli programlari vs. vere bilirmi

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Hiç Bilmiyorum Ki Yaaa :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
Merhaba Arkadaşlar ben internetten NOKİA 6300 modelinin v6.60 yazılımını indirdim.İçerisinde 3 tane dosya verdi (IMAGE,MCUSW,PPM_C) peki bunu telefona nasıl kuracağım bir bilginiz varmı?
Acil Lazım...
şimdiden teşekkürler....:oke:

phonex yada jafla yapıcan forumda anlatımı var

Üst Alt