J.A.F. adında bir box la kendi telefonuma 06.60 yüklettim. (NSU'da son versiyon 05.50 olarak gözüküyor.)
Nasıl yaptığını bize de açıklamalı olarak anlatır mısın? Birde update yaptıktan sonra neler gözlemledin? Ne gibi değişiklikler var?Ben 5.50den 6.01e update ettiğimde hiçbirşey görememiştim fark olarak.
Birde donanımhaberin forumunda bir üye 6300ıyla ilgili şu sıkıntıyı yaşamış. Sende de buna benzer telefonunda yavaşlama oldu mu?
"Wampir86 nickli üye yazmış:
arkadaslar ben de 6300 kullanıcısıyım. geçen gün telde bi problem oldu garantiye gönderdim tamir bilgileri
1.elektronik komponent değiştirildi
2.yazılım yüklendi
3.enerji ve şebeke kalibrasyonları yapıldı.
4.test başarılı diye teli teslim aldım şimdi telde garantiden geldikten sonra vodafone hattı takılıydı turkcell taktım çıkardım telde yine sorunlar başladı.
sorunlar derken güvenlik tuş kilidini acarken haddinden fazla bekliyorum mesajlar bölümü ne eskiden örneğin 5 sn de acıyosa şimdi 1 dk bekliyo teli ilk actığımda tüm arama listesi temizle diyorum bekliyo bekliyo 1 dk sonra siliyor eskiden tık hemen 2 saniyede siliyodu. şu an ki versiyonu telin V06.60 şimdi ben teli güncelleme yapsam düzelirmi yoksa garantiye takrar mı gitcek.
bi de bana günde 1000 msj geliyo nerdeyse ve ben de cevaplıyorum o gün boyunca msjlar telde kalıyor örneğin şimdi gelen kutusu 1045 gönderilmiş öğeler 983 onların bi sakıncası olabilir mi telefona akşam onları pc suite ile yedeğini alıyorum bilgisayarıma sonra siliyorum!!! "
ekleme: birde bu jaf toolla update ettikten sonra telefonun dili değiştimi? yani ingilizce oldu mu yoksa türkçe mi kullanıyorsun? ve mini-usb---->usb kablo işe yarar mı? Şu programı nereden bulduğunu filan detaylı olarak anlatırmısın? teşekkürler...