nokia 6300 telefonum var msn bulamadım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

W1L3D4

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 telefonum var msn bulamadım :S
ya arkadaşlar nokia 6300 telefon aldım güzel diye ama nokia 6230i'de bile msn var ama 6300 da yok napcam yaw vodofone hattım var telefonuma nasıl msn kurabilirim ?

bazı arkadaşlarım int'girip öyle msn'de konusuyor int girsem kac kontur yer neler yapmam gerek anlatırsanız sevinirim..

sarıoklar

Üye
100kbta 1 kontör düşüyor

W1L3D4

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] benim msn adresim eklersen sevinirim yardım et yaw cok acale :( evde net kapatıcak babam msn ye telefondan gircem artik

©oOL™

©oOL™

Üye
arkadasım 1, msn adresı yasak sıtede
2, s40 uygulamalara gır ebuddy dıye arattır javam msn programı ben 6233 te kullanıyorum ve 6300 la aynı ozellıklere sahıp
3, vodafone den gprs ayarları 750 knt yukledıkten sonra acılıyordu benım bıldıgım olmazsa 4440542 yı ara musterı hızmetlerı yardımcı olur msn ye gırcem dersın

1suheda1

Üye
6300 a ebuddy msn oluyor..ben kullnıorum getjar.com a girin indirin ama telefonn int ayarlarınıda yapmanz gerkeio..

Tugra66

Üye
Paylaşım için tşk.ler

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
arkadaşım siteyi biraz karıştırırsan bulabilirsin hemde istemediğin kadar...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ebuddy veya mig33 war.

zafeer

Üye
bende kanka msn yi kullanıom bu sitede var ne kadar girersen gir ne kadar durursan dur 1 kontor

dogandoganay

dogandoganay

Üye
vodofon ayarlarını intten vodofone wap ayarları yaz yaparsın bide 6300 alra msn oluo kafanı yorma sitedeki s40 tabnlı ebuddy programını indirr ;)

senol182

Üye
arkadaşlar bende de 6300 var kanka msnde bır türlü oturum açmıyor. ne
yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt