nokia 6300 music player bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

gurkahn

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 music player bozuk
arkadaşlar slm
nokia 6300 kullanıyorum telefonda bulunan music player daha önceden çalışıyordu fakat şimdi tlf.daki müzikleri update yapıyor açmaya çalışıyor açamıyor sonra tekrar update tekrar açmaya çalışıyor bu işlem devamlı böyle sürüyor music player açılmıyor bi ara sabaha kadar bıraktım açamamış music playerı şarjı bitmiş tlf. kapanmış.
Fabrika ayarlarına geri döndürmeyide denedim 3-4 sefer düzelmedi.
Bi bilgisi olan varsa nasıl düzeleceği hakkında paylaşırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: kişijgh

okyonus07

Üye
selam arkadaş sendeki sorunun aynısı bendede var müzik player acmıyor müzikleri bu konuda yardımcı olacak yok mu bize

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Servise goturup versıyon attırmayı deneyın

ardesa

ardesa

Üye
bu yanlız 6300 larda deil.ark.ın 5300 ı var ondada aynı sorun var

hitts

Üye
birde kitaplığı güncellemeyi dene şarkıların yerini değiştirirsen olmaz

gurkahn

Üye
    Konu Sahibi
kitaplığı güncellemede zaten telefon açarken bütün hafıza kartını falan denetliyo şarkıların yerini değiştirsem bişey olmaz yani yaptım
telefoncuya götürdüm 40 ytl ye bi parçasını değiştircem dedi inanmadım parça falan değiştirmeye gerek yok herhalde
bende kd player yükledim ordan dinliyorum müziği kd player açıkken telefonda işlem yapamıyorum ama hiç yoktan iyidir
bozuk olan diğer arkadaşlarda böyle yapabilir

deimos18

deimos18

Üye
telefonun güncelleştirmesini yap düzelebilir yada normal hafıza kartından dinle :D

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Güncelleştirme yükle.:)

degerli43

degerli43

Üye
Başka br hafıza kartı takın. Sonra tekrar deneyin. Bende de oldu. Müzik çalar müzikleri eklemiyordu. Başka kart taktım. Sonra benimkini. Düzeldi.

serkanet

Üye
kardeşim hafıza kartını fat 32 olarak biçimle sonra tekrar fat olarka biçimle haa fat 32 olarak takma hafıza kartına şok lazım oluyo bu şekilde müzik kütüphanen sorunsuz çalışır ha bu biçimlendirmeyi yavaş yapmayı unutma

sinefila

Üye
hafıza kartındaki bütün bilgileri yedekleyip daha sonra hafıza kartı-biçimlendir...tüm veriler silinecektir..daha sonra müzik yüklediğiniz zaman müzik player işlevini yeniden gerçekleştiriyor...bence sorun aşırı müzik yüklemeden kaynaklanıyo olabilir..ama böyleyse eğer çok saçma olacaktır...doya doya müzik dinlemek istiyorum ben yaa...

alkabez

Üye
ben selcuk kardes yeni müzik programı buldum 6300 icin onu burdan nasıl verilir yapamadım msnden olursa kaydet beni vereyim ok fd player diye bi sey [email protected]

veyselunlu

Üye
arkadaşlar slm
nokia 6300 kullanıyorum telefonda bulunan music player daha önceden çalışıyordu fakat şimdi tlf.daki müzikleri update yapıyor açmaya çalışıyor açamıyor sonra tekrar update tekrar açmaya çalışıyor bu işlem devamlı böyle sürüyor music player açılmıyor bi ara sabaha kadar bıraktım açamamış music playerı şarjı bitmiş tlf. kapanmış.
Fabrika ayarlarına geri döndürmeyide denedim 3-4 sefer düzelmedi.
Bi bilgisi olan varsa nasıl düzeleceği hakkında paylaşırsa sevinirim.
kardes telefonun galba sistem arızası vermiş. bendede oldu aynısı. ben versiyon attırdım düzeldi. yaklaşık 4-5 ay oldu hala problem yok. ben inanmıyorum ama bazılarına göre virüs girmiştir telefonun sistem araçlarına dediler...... kolay gelsin ve haberin olsun versiyon attır düzelr. ben şimdi v6.60 kullanıyorum...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kütüphanaeyi güncellemen lazım.

alkabez

Üye
kardes burda aramadan 6300 yaz kd player diye program var onu yani müzik calar bide öyle dene

dogandoganay

dogandoganay

Üye
acaba hafıza kartından olabilirmi arkadaslar

kaan7878

kaan7878

Üye
Aga bende açıllmama gibisorun yok ama takılıyo oda şarkı çook fazla bi şarkıları azalıyıp deneyin belki olur

MERTUYSAL

Üye
3110c music playerin orjinali lazım

yasar268

Üye
bende de böyle oldu nedeni hafıza kartındaki fazla şarkıdan dolayı

Ælbert

Ælbert

Üye
Servise goturup versıyon attırmayı deneyın
Veyada bende kullandım 6300 USB Kablosunu Bagla Gir Ordan Yazılımını BUlman gerekiyo ordan telin modlini fln seciceksin türkce dil destegine sahip kulanma özelligi kolaydır indir ordan indirmeyi dene oda olmassa git bitane telciye ama saglam biyer olsun tandıqlarına götürme en lüks olan biyere götür yoksa telini mahf ederler söyliim sana

Üst Alt