NOKIA 6300 kullanımı hakkındaki sorular

Sponsorlu Bağlantılar

yxL

yxL

Üye
bende öyLe bi sorun yok açma-kapama düğmesi'nde..msn programıda baya bi baktm foruma yoktu bazısı çaLışmıyo dierLerinide ya ben beceremedm yada programLArda sorun yok..en iyisi ceptemsn! ordada henz 6300 içn uygn bi msn programı şimdiLk yok..

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar 10 gündür falan 6300 kullanıyorum bu bluetooth dan gelen mesajlar direk telefon hafızasına kayıt oluyor acaba gelen bluetooth mesajlarını hafıza kartına kayıt etmek mümkünmü mümkünse nasıl yapazağız şimdiden teşekkürler...

bende aynı sorundan şikayetçiym kardeş:( özeLLikLe mp3 faLn atarkn sıkıntı oLuo çünkü teL. hafızası 7mb.:( baya bi baktm ama o değişmiyo gaLiba..

bende ceptemsn kullanıyorum..

6300 içn uygn ceptemsn programı varmıki??? ben baktm yoktu sitesinde sen nerdn buLdun?

adrenalin_

adrenalin_

Üye
ebuddy yükleniyor ama bağlantı hatası diyor

yxL

yxL

Üye
evt ebudy'yi bende denedm aynı sorunLa karşıLaştım ;)

gokhaan

Üye
6300için msn programı ceptemsn ve ya ebuddy inidirlebilir..
özelikle ebuddy çok güsel program
bu programları nerden bulabiliriz bu sitede varmı acaba ?

un_chance

Üye
selam arkadaslar nokıa n95 fiyatı ne kadar ve ikicci el bulabilirmiyiz

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Merhaba arkadaşlar benimdee size bir sorum var. Arama Özeti her konuşmanın ardından çıkıyor. Ancak konuşma sırasında sürekli olarak arama zamanını göstermiyor. Acaba bunu nereden yapabilirim? Lütfen arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
arkadaşlar kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????? Yardım edebilecek....

yxL

yxL

Üye
aynı sorunu bende diLe getrdm kardeşim! hatta konu biLe açtım forumda ama maLEsef bu teLefonda öyLe bi özeLLik yok :(:(:(

zerzewat

zerzewat

Üye
arkadiım konu açtığın yere ben bişeyler yazdım. onu okursan belki işini görebilir. bende cep saat kullamıyorum ve zaman göstergesi gerçekten önemli bir durum oluyo bu hallerde. telefonun arama esnasında öyle bir özelliği yok ama menüye girerek ordan işlem kaydı ve 7. secenekte arasüresi. konuşma esnasında etkin aram diye bi çeçenek var ordan öğrenebilirsin. yanlız denemediğim ve aklıma takılan bişey var. sürenin ne zaman başladığı. telefonun çalmasıylamı yoksa karşı tarafın açmasıylamı başladığını merak ettim.sonçta sanıyeler konture mal oluyo:))

nayko39

Üye
Ewet Acma--kapama Dugmesı Ses Yapıyor
Msn Olayı ıse Ayrı Bır Dert Yuklenmıyor

lasya64

Üye
nasıl yardımcı olacağım bilmiyorum ama ben de böle bi sorun yok hangi tyemayı yüklersem onun rengini alıyor :)

punisherlive

Üye
ownskin.com temalar için her telefona uygun ema ve ekram koruyucusu içinde owntape ye girin
:)

brk32

Üye
arkadaşlar ben bu tlfonu bugün aldım alınca şarj ettim ama açtığımdan beri sürekli kendiliğinden kapanıp açılıyor.lütfen yardımcı olun

iecs58

Üye
gardas bu * tusu ne işe yarıyo çözemedim de

cagri9

Üye
yha arkadaşlar bende nokia 6300 var kamera ile fotoğraf çekiyorum ama o fotoğrafı bulamıyorum yardım lütfenn!!:(:P::op:

msn imm [email protected] buraya da e-posta ya da ileti olarak yardım edebilirsiniz ama lütfen yardım

yardım yoq mu yhaaa bide ben blutoth kablosu alırsam bilgisayardan tele veriler atabilirim dimi??:D

sedat_60

Üye
ya abi bi yardım be telefon acılmıyoo ne yapmam lazım

dreamsboy

dreamsboy

Üye
yha arkadaşlar bende nokia 6300 var kamera ile fotoğraf çekiyorum ama o fotoğrafı bulamıyorum yardım lütfenn!!:(:P::op:

msn imm buraya da e-posta ya da ileti olarak yardım edebilirsiniz ama lütfen yardım

yardım yoq mu yhaaa bide ben blutoth kablosu alırsam bilgisayardan tele veriler atabilirim dimi??:D

Sen kamera ayarlarını kontrol et muhtemelen çekip siliyosun fotoğrafları :) ikinci sorunu anlamadım blutoth kablosu nedir o zaten kablosuz bağlantıdır bunun için USB den bağlanan küçük bi parça var onu bağladığında verileri telefona ordan ata bilirsin ama ben genede kabloyu tercih ederim blutoth çok yavaş

ya abi bi yardım be telefon acılmıyoo ne yapmam lazım
Telefon yavaş mı açılıo hiçmi açılmıo eğer yavaş açılıosa yükledin temadan ola bilir ama hiç açılmıyosa servise arkadaşım yada oparetör Kill ban yapmıştır yani kaçaktı kapattılar arkadaşım

6300 A tema yüklüyorum fakat ilk ekrandaki aşağıdaki menü ve kısayolların bulunduğu bölüm hep mavi oluyor.
temaların önizlemesinde bu şekilde değil. hangi temayı yüklesem orası hep mavi.

arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ya
Arkadaşım onlar temadan ? değiştiremezsin
Temayı hazırlerken oraya banner yapması lazım yada hazır buton kullanması lazım benim hazırladım bi tema var ben şeffaf buton koydum bölece masaüstü resmi gözüküyo ama emek istiyo nokianın s40 için tema yapma programı var kendinizde yapa bilrisniz nokia.forum adresinden indire bilirsiniz bedava programın kullanımı ile ilgilide resimli anlatım hazırlamaya çalışıyorum :)) acizane
kısaca ikonlardan açılış müziğine kadar herşeyi değiştire bilirsiniz takvimde her aya başka resim koya bilirsiniz ama malesefki temanın boyutu ve işlevselliği arttıkça tel yavaşlar hatta açılmaz hale gele bilir uyarayım.

Ewet şarj az gidio nokianın avukatı değilim sölimde :) nedeni masa üstünde gif uzantılı yani haraketli resim kullanırsanız bunun gibi resimler içeren tema yüklerseniz tel. sürekli aktif oldundan şarj dayanmıyacaktır ve tefonun diğer özelliklerini sıkı sık değiştirirseniz bu ayarları kaydetmek için güç harcaması biraz fazla olur ekran koruyucunuz haraketli resim isede baya güç harcıyo bunun dışında bence normal gidiyo şarjı :yuru

6300 icin msn ariyorum allah rizasi icin bi link atin ara ara bi hal oldum :(
Boşuna arama malesef bende arıyorum yok yok oğlu yok :( bulduğum java tabanlı msnnger programlarıda berbat malesef ben şöle kullanıyorum normal wep adresinden hotmaile bağlanıp msni açıyrom :) :) malesefki bulduğum bütün msnnger programları bundanda kötü zaten birçoğu ya lisans istiyo ki bitanesini satın almama rağmen çöktü yani donup kalıo yada çalışmıo beklicez belki bi hayır sever uğraşıp javada yazarda paylaşır beleş :D

sayın 6300 kullanıcıları telefonda bir eksiklik buldum çoğunuz kullanırken dikkat etmemiştir ama ekranda ölü piksel var, nokia destek sitesine bildirdim tlfnun ekranını değiştirmeleri gerektiğini söylüyorlar. bence bu bir aldatmaca birdaha nokia kullanmayalım:(
Aldatmaca değil :) Ya nokianın avukatı gibi oldum ama değil
Malesefki LCD ekranlarda bu var yani olmaması imkansıza yakın bi durum ama bunun dünya çapında standartları var bilmem kaç cm de bilmem kaç adet olabilir gibi eğer çok fazlaysa tabiki nokia bunu ücretsiz değiştirecektir ama standartların içindeyse değiştirmese haklı görünecektir ama kesinlikle garantisi hikaye bi garanti değilse değişirler

arkadaşlar forumu epey bi araştırdım ama 6300 için ne bir tema ne bir program bişey bulamadım..
belki yeni oldugu içindir...ben derimki 6300 la ilgili tüm programlar burada toplansın...sorunlarımızı ve sorularımızı paylaşalım..

1.6300 da çalışan bi msn programı buldum ama sanırım wap üzerinden (mig33)bağlanıyor..merak ettiğim şey agile messenger gibi bi program yok mudur ya?

2. bir diğer husus ise 6300 kullananlara bişey soracam. telefonu hafif sallayınca "AÇMA/KAPAMA" düğmesi biraz ses yapıyor acaba sizdede bu varmı.bunu oğrenmek istiyodum???

Açma kapama düğmesi ile ilgili yazıyorum kesinlikle servise götürmelisin aynı şeyi arka kapakta yaşayan bi arkadaşım var metal olduğundan cebinizde eğilip öle kalabilio plastik esneyip geri gelio ama metal öle kalıo dikkatli kullanmakta fayda var

fearless888

fearless888

Üye
kardeş bende seninle aynı telefonu kulanıyorum bütün forumlara baktım o sallanma sesi genelde oluyor bendede oluyor msn işine gelince benimki edge den bağlanıyor bi sorun olabilir istersen bi baktır

bora006

bora006

Üye
benim telefonda da sallayınca hafiften bi ses var sanırım üretimden dolayı hepsinde aynı

tıtlerock

Üye
o ses bısı deıl kardes takma kafana dıger arkadasın dedıgı gıbı tuslar arasında bosluk var o yuzden

arkadaslar ben bıtane buldum 6300a msn programı varmıs hemde cok ıyı calısıyomus ara ara bı hal olmustum programı alınca paylasıma sunacam