NOKIA 6300 kullanımı hakkındaki sorular

Sponsorlu Bağlantılar

tunahan44

Üye
6300 icin msn ariyorum allah rizasi icin bi link atin ara ara bi hal oldum :(

zafergumus

zafergumus

Üye

2. bir diğer husus ise 6300 kullananlara bişey soracam. telefonu hafif sallayınca "AÇMA/KAPAMA" düğmesi biraz ses yapıyor acaba sizdede bu varmı.bunu oğrenmek istiyodum???[/quote]

evet kardes benimkide ses yapiyoo,hatta bu sikirti nerden geliyoo diyodum sen soleyince anladim acma kapama dugmesinden oldugunu.eyvallah:oke:

elmyra

Üye
bu adresten istediğiniz her türlü programı bulabilirsiniz

tunga35

tunga35

Üye
arkadaşlar en güzel tema sitesi buraya üye olun bedava zaten memnunkalırsınız

gurugurusama

Üye
sayın 6300 kullanıcıları telefonda bir eksiklik buldum çoğunuz kullanırken dikkat etmemiştir ama ekranda ölü piksel var, nokia destek sitesine bildirdim tlfnun ekranını değiştirmeleri gerektiğini söylüyorlar. bence bu bir aldatmaca birdaha nokia kullanmayalım:(
o galiba sadece sende olan bişey ben öle bi soruna rastlamadım:oke:

bi de şarj az gidiyor diyen arkadaşa sesleniyorum onun sebebi telefonu ilk aldığında şarj aletinde 6 saat beklememiş olmandır:eheyeni bi batrya lasım o telefona

mymoon

mymoon

Üye
arkadaşlar bende bişe soracam.6300'a gelen msjlar direk tel hafızasına geliomuş galiba.bunu kart hafızasına yönlendirmenin bi yolu varmı ayarlardan fln??

marksman

Üye
yeni nesil telefonlardada versyon yükseltme ve format atma mevcut

editortr

editortr

Üye
saol

mymoon

mymoon

Üye
arkadaşlar bende bişe soracam.6300'a gelen msjlar direk tel hafızasına geliomuş galiba.bunu kart hafızasına yönlendirmenin bi yolu varmı ayarlardan fln??

arkadaşlar yokmu ya bilen??

elmyra

Üye
elimde tlf olsa bakıp söylüyecemdee bende tlf yok yaw 6600 gibi denesene belkii olurr mesaj ayarlarından girim tlf hafızasını secsen yani :utan:utan:utan:utan:utan

mymoon

mymoon

Üye
bendede yokki zaten.almayı düşünüorumda.öle bişey duydum.acaba doğrumu die bi soriim dedm.saol ynede:)

calibra1971

Üye
bende ceptemsn kullanıyorum..

scrwshll

Üye
6300 A tema yüklüyorum fakat ilk ekrandaki aşağıdaki menü ve kısayolların bulunduğu bölüm hep mavi oluyor.
temaların önizlemesinde bu şekilde değil. hangi temayı yüklesem orası hep mavi.

arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ya

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6300'da o kısım değişmiyor maalesef. Yapabileceğiniz bir şey yok. :oke:

secretvagrant

Üye
ya arkadaslar 6300 için tema yapabileceginiz ve indirilebileceginiz site var neden bu kadar sorun yapıyorsunuz

elmyra

Üye
onu zaten ben yazmıstım hem arkadasımda 6300 var ben denedimm gayet güzel temalar varr hiçte bir sorun yapmıyorrr

oquzhann

Üye
EVet War Yha o şeyden oluyor bu ihtimal boşlukta kalıo acma kapama tuşu sorun deel bişey olmaz:oke:

youngprogrammer

Üye
evet ebuddy çok ii

adamgenc

adamgenc

Üye
slm arkadaşlar 10 gündür falan 6300 kullanıyorum bu bluetooth dan gelen mesajlar direk telefon hafızasına kayıt oluyor acaba gelen bluetooth mesajlarını hafıza kartına kayıt etmek mümkünmü mümkünse nasıl yapazağız şimdiden teşekkürler...

hopaligfbli

hopaligfbli

Üye
Telefonu hafif sallayınca açma kapama düğmesi sallanıyor doğrudur.AYnısı bende de var.