NOKIA 6300 kullanımı hakkındaki sorular

Sponsorlu Bağlantılar

twinrix21

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda sık kullanılan bir telefon ve bu telefonu bende kullanıyorum,,cepte msn programı kullananmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim harika bir program.
brogramı zipli dosYadan çıkardıktan sonra telefonunuza yüklemeniz yeterli ..yanlız servis sağlayıcınızla görüşmeniz ve wap. yada internet ayarlarınızı yaptırmanız gerekiyor..
problem yaşayanlar yazsın...

:naughty::naughty::islik:islik:P::P::ehe:ehe:islik:islik:naughty::naughty:

metanetli

Üye
6300 ´a *#7370# dan başka nasıl format atabilirim değişiğini bilen varsa yazsın ltf

lliseli

lliseli

Üye
kardesim sitede biraz araştırma yaparsan temada bulursun programda

freedom_198

freedom_198

Üye
o bi sorun değil üzülme ben telefonumu yeni aldım denedim oluyr bazen çünkü o tuşa rahat basabilme kiçin sağındna ve solundan boşlular var salldıkçada kenarlara çarpıyr rahat ol telefonun bozuk değill

aynısı gıbı dogru soluorsun
o ses cıkarma da hıc bır sorun yok cunku

lliseli

lliseli

Üye
benim tlfunda böyle bir sorun yok bence bi baktır garanti felan warsa garantiye gönder sorunları söylersin onlar yaparlar

byebye1

Üye
2.sorunun cevabını vereyim bende öyle bir ses çıkmıyor

daltonalp

daltonalp

Üye
o ses bendede var yenı aldm bende program arıyorum sen vulursan haberım olsun bende bakıyorum sıteye

--------------- Ekleme ---------------

baktm ben cok tema ve program var tabı ıse yarayanlar ???:S

BURAKBEY_01

BURAKBEY_01

Üye
NOKİA 6300 İÇİN TEMALAR-ARKA PLANLAR-ZİL SESLERİ VE OYUNLAR
BOL ÇEŞİT MEVCUT ARKADAŞLAR
BU SİTEYE GİRİN İSTEMEDİĞİNİZ KADAR VAR
.net

benimde bir isteğim var arkadaşlar.
6300 için:
1-java programım silinmiş nasıl yükleyebilirim?
2-türkçe antivirüs programı bulabilirmiyim*
3-türkçe dil desteği lazım
şimdiden teşekkürler

kaan7878

kaan7878

Üye
mecbur teknik servis gidecen sen yinede yapsınlar diye duğa et bazen kullanıcı hatası diye yapmıyorlar

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
vala bendede böyle bir sorun yok ama msn denemedim daha

kusura bakma kardeş.bende şimdi baktım o ses bende de var.heralde telefon yeni diyedir.bende alalı daha 3 4 ay olacak işte anca.bende de var o sesten

uqurturk81

Üye
arkadaşlar nokıa 6300 telefonum var.bu telefona uyumlu bi video çeviricisi arıyorum yardım eder misiniz?

irfansolak

Üye
arkadaşlar ben 6300da güvenlige giriyorum güvenlik kodunu degiştir diyince güvenlik kodunu soruyor rasgele bişey yazıyorum kod hatası diyor acaba daha önce kullanılmışmı yada kod bellimi lütfen bana bir yardım

degerli43

degerli43

Üye
12345 yaz

irfansolak

Üye
saol kardeş

freedom38

Üye
peki arama sırasında kaç dakika ve saniye eoldugunu nereden ögrenecegiz?dahası ayaralarını nasıl yapacagız

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
sarkadaslr benim tel contac service diıo nasılş duzeltebilirim hayat meselesi lutfen ya tel 6300

kanun050

Üye
Ben yeni 6300 aldım. Üzerinde yazılım şu : V06.60
21.05.08
RM-217
(c)Nokia

Bu cihaza kulaklık taktığım zaman donanım desteklenmiyor diye uyarı çıkyor ve çalışmıyor. Orjinal ve piyasa kulaklığı taktım sonuç hep aynı. Donanım ayarlarına baktım içinde sadece şarj cihazı diye bir şey var o kadar. Sorunum nedir acaba yardım edebilir misiniz?

ygm

Üye
mesajlarım telefon hafızasında saklandığı için surekli doluyor acaba hafıza kartında nasıl kullanabilirim acil yardımcı olurmusunuz:(:(:(:(:(:(

bu sorunu bnde cekıorum ya biri yardımcı olsa:(:(

bashanlı

Üye
benım telım 6300 gecen kendikendıne kapandı ve acılmıyordu bıdaha denedıgımdede acıldı ama 1 dakka sonra donma meydana geldı ve kapandı herseferınde arkadaslar aynı sorunu yapıyor donma ve kapanma oluyor bır fıkrı olan arkadaslardan yardım beklıyorum lutfen