Nokia 6300 Hafıza kartına attıgım müzikler müzik çalara gelmiyor yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Turkishcix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Hafıza kartına attıgım müzikler müzik çalara gelmiyor yardım lütfen :(
arkadaşlar nokia 6300 kullanıyorum ve müzik çalara tıkladıgım zaman : Müzik çalar başlatılıyor < kütüphane güncelleniyor < hiç bir müzik dosyası bulunmadı die bi yazı geliyor :( hafıza kartımdaki müzik dosyalarını müzik çalarda çalamıyorum lütfen yardım pls :(

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edebilcek biri yok mu arkadaşlar :(

yardım edebilcek kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu ????????????

bilal147

bilal147

Üye
sanırım ben yardım edebilirim.

:yurubak kardeş aynen dediğim gibi yaparsan olur . şimdi telefonuna uyumlu pc suite adlı programı nokıa pc suite yi indir bilgisayarına sonra kur kurduktan sonra telefonu bilgisayara kabloyla bağla kendi kablosuyla sonra bilgisayarım/nokıa phone browser/nokıa 6300/hafıza kartı/müziklerim e gir oraya bilgsayarından atacağın müzikleri at . sonra telefonun hafıza kartı müziklerime gir işte müziklerin oldu.

Ondan önce şu kısa işlemi dene olmazsa yukardakini yap

telefonun hafıza kartına gir müziklerime bak kütüphaneye değil müziklerime gir ordadır yoksa yukardak işlemi yap...:aha:

Turkishcix

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben müzik yükleyebiliorm telefonuma sadece yüklediqim müzikleri müzik çalarda çalamıyorum :s normal çalıyorum ama müzik çalarda çalamıyorum :S

kun agüero

kun agüero

Üye
yüklediğin müziğin uzantısı nedir

Turkishcix

Üye
    Konu Sahibi
uzantısı mp3

TUZAKLI

TUZAKLI

Üye
Müziklerinin görünebilmesi için müzikleri karta atıyorsan e/sound/dijital müzikler klasörüne ajmalısın direk kartın yüzüne atarsan görmez denemeni tavsiye ederım

harkerhan

Üye
yüklediğin oyun ya da programlardan olabilir...hafıza kartını biçimlendirip bi daha dene

Üst Alt