Nokia 6300 Güvenlik Kodunu Kendin Kır

Sponsorlu Bağlantılar

aygun77

aygun77

Üye
iyi bir paylasım ama uzun işş...!

umut7741

umut7741

Üye
uzun işşş...!

fuse125

Üye
Arkadaşlar bu program vistada çalışıyor.Yeter ki orda güç modunu local olarak işaretleyip change yazın.Bunu anlatan arkadaştan Allah razı olsun,emeğine teşekkürler (:

faruqs

Üye
Ya ben sonlarını anlayamadm arkadaşLar aciL yardım xD

NAGELNUTTE

Üye
6630'un yokmu ?

oguzgs91

Üye
evet millet çalıştı çok teşekkürler =)

sebeke001

Üye
ARKADASIM ONCELIKLE ÇOK SAOL SENİN DEDİGİN GİBİ GÜVENLİK KODUNU UNUTTUM FAKAT BN UNUTMADAN ÖNCE TUS KILIDININI DE OLE YAPTIM :D şimdi tus kilidini kaldıramıyorum :d NASIL YAPÇAM ? BİR İLGİLENİVER .

--------------- Ekleme ---------------

Knk Denedim Tus Kilidi Açıl Madan Olmuyor Saol Link Için
bataryayı bi cıkar t yenden tak:aman2::aman2::aman2::aman2::box:pro:

khytr89

khytr89

Üye
Arkadaşlar 5300 a denedim ben herşey iyi güzel fakat bende .pm dosyası oluşmuyor.Windows 7 kullanıyorum.Belirtilen dizine gidiyorum '' Bu klasör boş '' yazıyor.

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
baba helal olsun valla çokmu uğraştınız bunun için ya helal olsın size

SHARKEN35

Üye
beyler su programı kurarken en sonund ayes no sorulu kutucuk cıkıyıor galıba yapamayanların sonu orda orda ne yapmalıyız bende de olmuyor telefonu bulamıyor hıc durmadan error

--------------- Ekleme ---------------

beyler aptallasmayın ımeı numarasıyla alakası yok sısın telın ımeı numarısını ele gecırmek ıcın yapılan bısey admın bu wys yı ban bu numara yurd dısından kacak gelen telefonları calıstırmak ıcın kullanılır bunu bılın ve böyle tuzaklara dusmeyın

ttgg

ttgg

Üye
eywallah kardeş

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
işe yarar saol

darkbufzz

Üye
bende oldu ty canım

kenan27

Üye
teşekkürler

RUFLES06

Üye
güvenlik kodumu unuttum çıkdırcammm

clas1070

clas1070

Üye
sağolasın çok yararı oldu

ozimozi

ozimozi

Üye
kardeş bu adres açılmıyor

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
yararlı paylaşım

logosin

logosin

Üye
kardes linleri yeniden yayınlayın

melodiedrama

Üye
Öncelikle herkes oluyor oluyor diyor fakat benim anlamadıgım şey güvenlik kodunu telefon açılışta soruyor yani telefon açılırken birlikte geliyor o yüzden mode filan seçemiyoruz bu kısımı geçebilen yada o kısımda olan bir arkadaş varsa bir bilgi verebilirmi yoksa ne usb'i görüyor nede başka birşeyi yani bu kısım hemen açılışta veriyorsa bir işe yaramıyor