Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6288 Yardım!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaimcaglayan
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6288 Yardım!!!
Bende 6288 var telefonu aldığımdan beri ekranın sağ altında Planet 3 yazısı var programmıdır nedir bi türlü kaynağını bulamadım tuş ayarlarında da sağ tuş seçimi yok sadece sol tuş seçimi var. Onu ordan nasıl kaldırabilirim...???
azadekral
Üye
nokianın sitesinden yazılımı güncelle kesinlikle geçer arkdaşım.rep ini beklıyorum
kardeş en az 2 kere yazılım yukledim bi sorun daha telefon türkçeydi şu an ingilizce kullanıyorum :S bide çince var galiba ne yapsam olmadı bi yardım eden olmazmı yaa :S
emrah44
Üye
Hızlı başlat kısmında belki bir programın vs. kısayolunu oraya eklemiş olabilirsin. Onun dışında birşey söyleyemem görmeden. İstersen başka bir telefondan veya kameradan fotoğrafını çek ve uplaod et. Bakalım..
Hızlı başlat kısmında belki bir programın vs. kısayolunu oraya eklemiş olabilirsin. Onun dışında birşey söyleyemem görmeden. İstersen başka bir telefondan veya kameradan fotoğrafını çek ve uplaod et. Bakalım..
sağ seçim tuş ayarı diye bir şey yok benim telefonda erişemiyorum o kısayol kaldı orada değiştiremiyorum onu hem dediğin uçak modu filan bi alakası yok bu bir program internettende baktım ama hiç bir işime yaramıyor benim amacım o kısayolu oradan kaldırmak ve bunu ayarlardan yapamıyorum sol seçim tuşunu değiştirebiliyorum ama sağ seçim tuşunu değiştiremiyorum.virüsmüdür nedir kaldı orara lanet olası şey
memorain
Üye
telefone bluetooth tan resim atıyodum birden gittti sustu diyolr 6288 lütfen yardımlerınızı bekliyorum