teomanonur
Üye
Nokia 6280..kullanan Birisi Olarak Değerlendirdim...
Öncelikle telefonu alalı 1 hafta oldu ve herşeyiyle değerlendirme imkanı buldum...Öncelikle değerlendimemi aktarayım...Telefon symbian desteklemiyor ve ben uzun zamandır symbian kullanan birisi olarak bunun sıkıntısını çekiyorum ... Sesi ve görüntü kalitesi gerçekten iyi yani flaşı zifiri karanlıkta bile insanı tatmin ediyor..Sanırım işlemcisi düşük çünkü en yüksek kalitede 25 fotoğraf çektikten sonra görüntülere girmek geri çıkmak falan insanı uyuz ediyor çünkü yavaş. mesela galeride 13. fotoğrafı siliyorsunuz fotoğraf silindikten sonra ekran bidaha 1. fotoğrafa dönüyor ve 14. fotoğraftan devam etmek için tekrar kağnı gibi ilerlemek durumunda kalıyorsunuz..videosu tatminkar ama en kaliteli formatta çektiğinizde çok yer kaplıyor...web browserı tatmin edici değil örnek olarak yonjaya giriyorum resimler açık olmasına rağmen resimleri göstermiyor ve mesajları okumanıza izin vermiyor ve tekrar ana sayfasına dönüyor...tipi allah için güzel ve insana keşke symbianlı olsa dedirtecek türden...kızak kısmı oynasıda sağlam açılıp kapanırken zippo çakmakların kapak açılırken çıkardığı sese benzer bir ses çıkartıyor bu da hoş...Henüz telefona msn yüklemedim ve sanırım jaza tabanlı çalışan browser programlar varmış bunlardanda yüklemedim bu konuda da bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum ama bir opera 8.0 ya da bir agile msn kalitesini bulamayacağımı şimdiden belirtmem gerekir..alacak arkadaşlar eğer telefon kullanmak istiyorlarsa ve nokia olması önemliyse bu telefonu alabilirler ama yok işlevsellik hızlılık diyorsanız kullanmama rağmen çokta tavsiye etmem bilgilerinize...
Sarj isine gelince 6680 hic fena sayilmaz .o kadar konusmama ragmen 5-6 gunde bir sarj ediyorum.Ama tabii bluetooth acilinca is degisiyor.Hizli sarj guzelmis hakikaten onceden buna benzer seyler vardi piyasada ama telefona zarar verir korkusuyla pek kullanmadik.simdi orijinal paketten cikmasi cok guzel.