NOKİA 6260 Slide ÇÖKTÜ ACİL YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanorhan

sanorhan

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 6260 Slide ÇÖKTÜ ACİL YARDIM
Bende Paralel ithalat olarak aldığım Nokia 6260s cihaz var ilk aldığımda Türkçe idi.Ancak Nokia dan güncelleme yapınca Türkçe menü kayboldu bende internetten program indirip Türkçe Flaş atmaya kalktım ancak tam yüklerken hata verdi ve proram yarım kaldı.Şimdi sadece Nolkia yazısı çıkıyor ve kalıyor yani tel. çöktü.Acaba bu tel. düzellirmi ne yapmalıyım.Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım cevaplarınızı bekliyorum.:ağlarım:

Adilx05

Adilx05

Üye
Hard Format Atmalısın Sitede olması Lazımdı 6260 a Hard Format Atmak...

sanorhan

sanorhan

Üye
    Konu Sahibi
cevabınıza teşekkürler ancak ekran hiç gelmiyor ve o tuş kombinasyonlarını da kabul etmiyor acaba serviste yapabilirlermi.

selçuk_23

Üye
slm bendede aynı sorun oldu telefon saglam merak etme tekraradan yazılım atttırman lazım ancak ben dil sorununu çözemedim

--------------- Ekleme ---------------

yanlız evde kendin atamazsın telefoncu yapar bu arada benim tel versiyon 7.20.di7.27 yükledim dil ingilizce oldu eger dili düzeltebilirsen bana bi mesaj at bi zahmet

Utku

Utku

Üye
garantisi varsa garantiye ver:oke:

sanorhan

sanorhan

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonu en sonunda servise verdim ve düzeldi ancak dil hala ingilizce,servis bile Türkçe ye çeviremiyor sebebide telefonun Türkiye için üretilmediği ve Türkçe dil paketi Nokia tarafından yayınlanmadığı içinmiş.Artık yapılabilecek fazla bir şey yok kaderimize küsüp böyle kullanacağız.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Benim de 6220c de türkçe dil paketi yoktu ingiltereden aldığım için. Genpa ya götürdüm telefon türkiyede üretilmediği için hata verebilir, verirse de birdaha açılmayabilir dediler. Göze alıyorsanız yapalım dediler. Kabul edemedim sonra başka bi yere götürdüm (küçük bi yer yetkili falan da değil) biz sorunsuz yaparız öyle birşey olursa da aynı telefonu veririz dediler. Bıraktım telefonu yarım saat sonra telefon elimde türkçeydi.

idrismusluman

Üye
bende de z öne telefnu bi açtım kenlgnden format atmıstı sanrm dil türkçeydi ama ayarlar bozlmustu. menü tusun abasıyordum menuye grmyordu bende yazıılım günc. yaptım ing oldu smdi aldgm yere götürüp tr yaptırcam. bu telefonlar telefonculara zaten ing geliyor bunlarda tr yapıo bi sıkıntı cıkmz yani yne yaparlar.

--------------- Ekleme ---------------

phonex den flsah atayım dedm telefon gitti :( servise verdm rbl si bozulmus olbilir ddi pzrtesni beklym

pr0bl3m212

Üye
Slm arkadaşlar.
Cihaz türkiye için üretilmediginden dolayı Tr software ytüklemeye çalışıldıgında hata verir.
Yazılımı yarıda kestigi içinde açılmaz.
Daha Bende Türkçe yapamadım ama cihazı ingilizce olarak açtırdım.
Cihaza rm-368 apac modelini yüklerseniz cihaz ing. olarak açılıcaktır sorunsuz. ( denenmiştir)

burdan indire bilirsiniz

OğuzcanAbi

Üye

nokia telefonlara dil yükleme war forumda

__HeadshoT__

Üye
Evet telefonu en sonunda servise verdim ve düzeldi ancak dil hala ingilizce,servis bile Türkçe ye çeviremiyor sebebide telefonun Türkiye için üretilmediği ve Türkçe dil paketi Nokia tarafından yayınlanmadığı içinmiş.Artık yapılabilecek fazla bir şey yok kaderimize küsüp böyle kullanacağız.

Kardes benım baba yurtdısından getırdı kayıt ettırdık benım tel turkce fakt . belkı de orda turkce dıl yuklettırmıstır : )

hasan oz

Üye
arkadaslar araştırmalarım sonunda elimde bulunan nokia 6260 slideye türkçe dil destegi ekledim denenmiştir. ihtiyaç duyanlar bana [email protected] ulaşa bilirler

uguricmez

uguricmez

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var.ne akla hizmet ettiysem format attım ve telefon ingilizce oldu.yeni olarak herhangi bir tavsiyesi olan varmı? 1.5 sene olmuş konu açılalı bir gelişme varsa yardım lütfen...

----------Eklendi @ 09:37:03 ---------- Yazıldı @ 09:32:48 ----------

kardeş açıklasaydın ya forum da

biougur

Üye
fw7.27 kur ppm dosyasını değişitir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt