Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen acil yardımm !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canfeda93
Üye
Konu Sahibi
Lütfen acil yardımm !!!
Arkadaşlar belki yanlış yere açmış olabilirim konuyu k.b acil yardıma ihtiyacım var.nokia 5800 telefonumu normal kullanırken daha 3 aylık tel kapatıp başka bir hat taktım nokia yazısı geliyor öle kalıyor açılmıyor nedeni ne olabilir lütfen acil yardım
61semih
Üye
cok normal nokıa sanbyan..
mstf_l
Üye
Kardes senin telefona bi hard format atmayı dene atmak icin sırasıyla yes,no,kamera ve acma kapama tuslarına bas ve basılı tut
Arkadaşlar belki yanlış yere açmış olabilirim konuyu k.b acil yardıma ihtiyacım var.nokia 5800 telefonumu normal kullanırken daha 3 aylık tel kapatıp başka bir hat taktım nokia yazısı geliyor öle kalıyor açılmıyor nedeni ne olabilir lütfen acil yardım
tamam arkadaşlar sağolun ama tel daha 3 aylık daha garanti dışına felan çıkmaz deyilmi.bide şimdi ben format atarsam ilerde bi sorun çıkarmaz deyilmi?
fireman87
Üye
Aslında sen direk bi servise götürsen daha sağlıklı olur, format garanti kapsamından çıkarmaz ayrıca.
canfeda93
Üye
Konu Sahibi
tamam sağolasun kardeş
technoshark
Üye
kardeşim ,telefonuna uygulamalar felan yüklediysen kasmış olabilir... zaten o telefon bazen çok kasıntı oluyor :S bu konuda ayar oluyorum.. format atmayı denersin olmadı teknik servise götür...
yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersin.