nokıa 6233 ses ekolayzırını nasıl en iyi şekilde ayarlarım

Sponsorlu Bağlantılar

djzeki9

djzeki9

Üye
6233 görünüm

yukseltepeli

Üye
arkadaşlar 6233 için tek bişey söylüyorum 3 senedirde kullanıyorum. ekolayzırda 2.çubuğu 1 kademeden fazla kaldırmayın naparsanız yapın şarkılarda ses yükselince hoparlöre cızırtı yaptıran çubuk 2.çubuk. eğer ful sesle kullanacam diosanız şunu yapın harbi memnun kalacaksınız 3 senedir bu eko ayarıyla patlatamadım hoparlörü. 1.çubuk full,2.çubuk en fazla 1 kademe kaldırılacak,3.çubuk fulden 1 aşağı,4.çubuk full,5.çubuk full... ince ve sonuna kadar açılsada sesi bozmuyo...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6233 için tek bişey söylüyorum 3 senedirde kullanıyorum. ekolayzırda 2.çubuğu 1 kademeden fazla kaldırmayın naparsanız yapın şarkılarda ses yükselince hoparlöre cızırtı yaptıran çubuk 2.çubuk. eğer ful sesle kullanacam diosanız şunu yapın harbi memnun kalacaksınız 3 senedir bu eko ayarıyla patlatamadım hoparlörü. 1.çubuk sonuna kadar,2.çubuk en fazla 1 kademe kaldırılacak,3.çubuk sonuna kadardan 1 aşağı,4.çubuk sonuna kadar,5.çubuk sonuna kadar... ince ve sonuna kadar açılsada sesi bozmuyo...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 6233 için tek bişey söylüyorum 3 senedirde kullanıyorum. ekolayzırda 2.çubuğu 1 kademeden fazla kaldırmayın naparsanız yapın şarkılarda ses yükselince hoparlöre cızırtı yaptıran çubuk 2.çubuk. eğer ful sesle kullanacam diosanız şunu yapın harbi memnun kalacaksınız 3 senedir bu eko ayarıyla patlatamadım hoparlörü. 1.çubuk sonuna kadar,2.çubuk en fazla 1 kademe kaldırılacak,3.çubuk sonuna kadardan 1 aşağı,4.çubuk sonuna kadar,5.çubuk sonuna kadar... ince ve sonuna kadar açılsada sesi bozmuyo...

nightcan

Üye
nokıa 6233 nasıl ses ayarı yapılyor

Üst Alt