nokıa 6233 ses ekolayzırını nasıl en iyi şekilde ayarlarım

Sponsorlu Bağlantılar

ayhan_19

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6233 ses ekolayzırını nasıl en iyi şekilde ayarlarım
arkadaşlar ben 6233 ün ekolayzırını hepsini en sona alsam sesi bozuyo ve hoparlöre zarar verebilir ekolayzırı nasıl ayarlarsam sesi bozmaz ve yüksek kalitede ses verir yardım ederseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: kara-bela

ubersoldier

Üye
evet zarar verir çünkü benkinde özellikle sol hoparör bozuluyor zakın açma son sesini ...

FALİÇ76

Üye
Banada Lazım

ycg35

ycg35

Üye
6233 kullanmadım ama 6131 e benziyo sanırım 6131 de 6233 gibi yüksek ses veriyor hoparlörler aynı sanırım 6131 de yaptığım ekolayzır ayarı şöyle;

1. çubuk: full
2. çubuk: -1
3. çubuk: -3
4. çubuk: full
5. çubuk: full

böyle daha yüksek ses veriyor birde 4. çubuğu full den 1 eksik yaparsanız pop modunun iki katı ses veriyor yukarıdaki ayar gibi yaparsanız bazı şarkılarda arplan müziğini daha sesli veriyor ikisinide kullanabilirsiniz...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
6233 kullanmadım ama 6131 e benziyo sanırım 6131 de 6233 gibi yüksek ses veriyor hoparlörler aynı sanırım 6131 de yaptığım ekolayzır ayarı şöyle;

1. çubuk: full
2. çubuk: full -1
3. çubuk: full -3
4. çubuk: full
5. çubuk: full

böyle daha yüksek ses veriyor birde 4. çubuğu full den 1 eksik yaparsanız pop modunun iki katı ses veriyor yukarıdaki ayar gibi yaparsanız bazı şarkılarda arplan müziğini daha sesli veriyor ikisinide kullanabilirsiniz...

bence full yazanlar-1 eksik olsun:naughty:

ycg35

ycg35

Üye
tmm düzeltiyorum :D

ghost man

Üye
arkadaşlar ben şöle yaptım
1.çubuk-1
2.çubuk-2
diğerleri full daha ii veriyor

aney

Üye
- - - -
-

--------------- Ekleme ---------------

1.full
2.-1
3.-2
4.-1
5.full

speed_ugur

Üye
bencede hepsi full ama 2 cısı 1 eksık yap cok delı ve kalıtelı ses verıyo 6233 bulamadıgınız programlar var bede msn ugur_bekdas@

sincappppp

Üye
bence 1.full 2.ortada 3.ortada 4.full 5. full yapın memnun kalıcaksınız...

1m2g33

Üye
yaa 6233 e güvenin ve ortadakileri aşağıda tutmaya çalışın

ERUK

Üye
eğer yeni ses proğramı yüklersen ses bozulmaz fakat hoparlör bozulabilir istersen alt tarafa takmak içiç hoparlör almalısın

ssaytek16

Üye
bir numara full iki full -1 üç full -2 dört full -1 beş full v harfine benzer şekil oluyor ses dengeli ve çok oluyor :oke:

emre ulusu

Üye
1.5 yıldan buyana 6233 kullanıyorum.Cok memnunum hıc bır sorunum dahı olmadı.Ekolayzere gelınce cubukların hepsını full kaldır ama en bastan soldan ( 2.) ekolayzer sesı acayıp bozuyor ve hoparlor'un patlamasına sebep oluyor.Bılıyorum cunku arkadasımın telefonunun hoparloru boyle patladı. 2.ekolayzerı tam ortada bırak.Ses kalıtesı cok yuksek ve cızırtısız cıkıyor ben hep oyle kullanıyorum.Sunuda eklıyım 1. ekolayzer de sadece bass verıyor kulaklıkta farkını anlarsınız.:oke:

wonderfulboy

Üye
arkadaşlar bendeki ekolayzer ayarı en sondaki tizler yukardan bir eksik ilk baştaki bass lara hiç dokunmadım böyle çok güzel ses verio.:oke:

farukcicek

farukcicek

Üye
1. en yüksek
2. orta
3. en yüksek
4. en yüksek
5.en yüksek

_RIFAT_

Üye
2 yıldır kullanıyorum telefonun hoparlörünü patlatamayan bi ben varım hem son ses hemde bas tiz eşit ve mükemmel bir ses
1.çubuk +3
2.çubuk +2
3.çubuk +1
4.çubuk+2
5.çubuk +3

abilik

abilik

Üye
en yüksek we en kaliteli ses için 1. cubuğu fulle 2. sni ortanın bi üstü, üçüncüorta 4. ortanın bi üstü 5. de yine olcek. bn m3 ü açtm onları sırayla yükseltip alçattım ole buldm ha bide bu ekolayzeri olan bütün tellerde oluyır (6300,3500,6267 vb)

lazkopat_6144

Üye
1.çubuk-1 düşük
2,3,4.çubuk 2'şer düşük
5.çubuk-1 düşük en iyisi bu

umut yasin

umut yasin

Üye
her şey 2. çubuk kıs aç anlarsın 2. çubuk 2 diş kısık ve ya 3 diş kısık diğerleri ama ses kalitesi düşer biraz tiz li verir dene gör açma bozuyo doğru

Üst Alt