nokia 6230i müzik çalar

Sponsorlu Bağlantılar

kıvanç_4007

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6230i müzik çalar
arkadaslar 6230i aldım bi ozellik dısında memnunum oda bu ornegin her turlu mp3 attıgımda müzük çalara otomatik kaydediyo benimde bazı komik ses kayıtlarım var onlarda mp3 oldugu için onlarda sarkıların arasına kaydoluyo bende işte o kayıtları muzik çalardan cıkaramazmıyım yada kendime aitmp3 listesi olusturamazmıyım

• Beğen
Tepkiler: amedamed21, robben610, scorpion4772 ve 5 diğerleri

bay__joy

Üye
saol da bırader bunu linki nerde nerden ındırıcem bu mp3 caları ben dede var 6230 i ama program bulmada falan sıkıntı cekıorum bi yardım etsenız

Exalans

Exalans

Üye
dostum açıkcası öyle bir program 6230 için yok gerçi 6230 için programda olmaz sadece java destekli tavsiyem istediğiniz şarkılar mp3 diğerleri amr gibi müzik çalarda direkt görünmeyen uzantılara çevirin

zazall

Üye
müzikleri silmek için galeri-hafıza kartına giriyorsun mp3 leri seçiyorsun istemediğin şarkının üzerine gelip seçenekler bölümünden sili seçiyorsun kolay gelsin kıvanç_4007

gangboy54

Üye
millet ben 6230i ye oyun atıom calıstırmıyo bi öneriniz var mı

[a][h][m][e][t]

Üye
gangboy54 senin oyunları neyle attığına bağlı.Eğer hafıza kartına direk atıyorsan çalıştırmaz.Ama infrared ya da bluetooth ile atarsan olur.

bad_hkn

Üye
Kıvanç tek yapman gereken mp3 çalara girmesini istemediğin mp3leri müzik dosyaları veya hafıza kartı dışında farklı bir klasöre kaydetmek :oke:

novanda

Üye
teşekkürler arkadaşım

kolde

Üye
saoll

maxiburak

maxiburak

Üye
kard€ş söyl€ oolacak :

müzik çalara gir ------> s€c€n€kl€r ----> çalma s€ç€n€kl€ri ---->müzik kaynagı
diyosun ondan sonra ist€diğin y€ri s€çip çalma list€sini olusturmus oluyosun

sltnmrt

Üye
öyle bi yer yok

fatal19ty

fatal19ty

Üye
öyle bi yer yok arakadaşım

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Saol

llestangg_gt

Üye
Dinlemek Istediklerini Ayrı Dosyaya Kaydet Ve Müzik çalara Gir şeçenekler Dee çalma Seçeneklrine Tıkla Girdikten Sonra En Alta Müzik Katnagı Der Ona Tıkla Dinlemek Isteğin Ayrı Dosyayı Seç Iş Biter Bendede 6131 Var
Tema Bulursan Bana Haber Ver

enes442

enes442

Üye
o kayıtları baska bi yere at o zaman olmaz belki yani hafiza kartının dısına

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
pc suıtle bırlıkte verılen cd yı kur yada Nokıa sıtesından tel ıne gore pc suıte ındır

gorkemm55

gorkemm55

Üye
kardeş bendede oluyodu müzikleri galeriye gir zilsesleri klasörü bildirim seslerinin içine at o zaman müzik çalar gömez saygılar.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:oke:
kard€ş söyl€ oolacak :

müzik çalara gir ------> s€c€n€kl€r ----> çalma s€ç€n€kl€ri ---->müzik kaynagı
diyosun ondan sonra ist€diğin y€ri s€çip çalma list€sini olusturmus oluyosun

baris_kb

Üye
6230i de çalma seçeneği yok.sen o komk ses kytlarını hafıza kartına kaydetmiceksin oda müzk çalarda çıkmıcak..oke

jatvalca

jatvalca

Üye
valla kardeş bildiğim kadar mp3 ile zil seslerini ayrı hafızalarda tutman yetiyordu
yani mp3 leri hafıza kartına zilseslerinide telefon hafızasına atman yeterli olacaktır

Üst Alt