Nokia 6230i Güvenlik Kodunu Unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

egegüzeli

Üye
ya bilimum sitelerin bilimum programlarını ve baştan sona mesajlarda verdiğiniz tüm önerileri ve programları ve denediğim halde sfıra sıfır elde var güvenlik kodu açılmayan bi telefon 6230i açılmıoooooooooooooooooooor:(

ghostminer

Üye
teşekkürler verdiğin site çalışıyor...

bioner

Üye
kardeş ben ki olmuyor

by_modifiyeci

Üye
ben hıc bırı olmuyorrr

batin42

Üye
guvenlık kodumu unuttum olmuyo

--------------- Ekleme ---------------

guvenlık kodunu unuttum

halil_7

Üye
benım 6230 i var ama imei sıtesıne gırdım ver oraya 6230 i yazdım olma dı anlatırmısınz yada şiver verın ne olur

bsraa

Üye
o imee mi bi kod demişnz ya onu nsıl anlıcz :$ :(:(:(:( ya bn pek blmyrm da :$

kralh

Üye
6230i telefonum ingilizce nasıl türkce yapabilirim

sametonur

Üye
kacakmami;254044]hayır telefoncuya gıtmene gerek kalmadı bu linke tıklayın imei numaranızı yazın ve sıze gosterılen kodu gırerek guvenlıgı acın ve yenı sıfre gırın işte bu kadae
r

saol dostum işe yarıyorrrrrrrr
*#06#
telefonda yazarak IMEI kodunu öğrenebilirsiniz

esoş

Üye
cok teşşekkkürler ama hacker yazdık bişey olurmu imei nomus siteden hemen üyeligimiiz silsek olurmu kısacası telefon kapanırmı veya telfona birşey olurmu

kralelma

Üye
teşekkürler.
bir seferde denedim ve işe yaradı.

mc_caba

Üye
hiçbi işe yaramıyo burası ya açıklamalar 0 kimse birbirini dinlemeden konuşuyo ortada o kadar boş sorular kalıyo ki eminim bunu da kimse okumadan bişiler yazıcak..ha bu arada werilenlerin hiçbiri işe yaramadı bende.

tamiy

tamiy

Üye
6300 lara diğer nokialar gibi format atabiliyormuyuz.(açma /3/kapama * ) a basıp atılıyo ya ondan .

erkan1745

Üye
arkadaş hangisini yaptıysam olmadı ne adamsınız yha madem bilmiyorsunuz milleti niye uğraştıreıyorsunuz o kadar yöntem söylediniz yok efendim kesin çaslışıyor falan filan. nerde çalışıyor atmayın be önce insana dseğer verin zamanlarını öldürmeyin ****

ozan444

ozan444

Üye
Bende unuttum tanis telefoncuya belese yaptridim :D

kahya37

Üye
tşk olursa ii

polyanna_

polyanna_

Üye
slm ben güvenlik kodunu unuttum degiştirip kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler:hmmm

Laz¥

Laz¥

Üye
Bu gurbetci arkadaşımıza yardım etsek iyi olurdu

hesarekli

Üye
saol kardes kesınlıkle cok işime yardı paylasşım ıcın saooooooooooooooooooool

ahmett200

Üye
bende aynı dert var . çok ugraştım güvenlik kodunu bulamadım . nokia 6230i telimin. ne kadar denedimse malisef olmuyorr. yardım lütfennnn

Üst Alt