Nokia 6230i Güvenlik Kodunu Unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

canlitv

Üye
olmyorkiiiiiiiii
benim 6230 d tuşlara şifre koydu imei alamıyorum

ız_the_rap

Üye
ben bu kodu yazdım karşıma 0421132176 diye kod çıktı ne yapacağım söyleyene +rep

fantom001

Üye
hacı 6230i bnm tlfn bn yptım deden olmadı

bexidi

Üye
hiç bi ** yaramıyor şifrem açılmadı:@

Yazdıklarınıza dikkat edin.

dogandoganay

dogandoganay

Üye
en yakın telefoncuya git 5 ytl ye kırdır en iiisi

seher06

Üye
img numarası ne tam anlayamadımda yardımcı olursanız sevinirim

lljoker2ll

Üye
Knka sen Git nemesis programını araştır şimdi bende 6230i telefonumun tuş kiliti kırdım

tuana iletişim

Üye
slm arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar secutur master diye bir purogram var tlf nun seri numarasını yazıyosunuz ordan size bir kod çıkacak o şifreyi girerek kırarsınız ok hayırlı günler

güzel kardeşim telefondan kartını sök yıldız kare 06 kare yap imei gir hattı takmadan aç telefonu ok daha sonra kartını tak orda çıkan - gir sorun finishh:oke:

arkadaşım bu program eger arka arkaya sürekli yanlış girdiysen kodu kırmaz beklemen lazımm:megafon:

MstFgvN

Üye
ya beyler benim tel 6230 i hakkten yaramıor bu dedikleriniz yaa :@

seraan

Üye
nerde kod gösteriyorlar

Mmmmusicman

Üye
Bu ne bichim bi forum yaw? Burda ishe yaramak ichin degilde, birileri sanki ishi zorlastirmak ichin yaziyor. 6230i cep telefonu olan arkadashlar, *#06# tushlayarak kendi telefonlarina ait cep İMEİ numaralarini bulabilirler. Sonra lafi gechen X sitede Enter İMEİ bolumune bosluk vermeden aynen girerler. Altinda İ'm legal owner ile bashlayan bolumu isharetleyin ve Generate. Security Masterkod adi altinda sachma sapan bi kod vericektir. Bir ishinize yarayacakmi bilemiyorum. 3 Adet 6230i de denendi kodu nereye yazacagini bulamadigin ichin ishede yaramadi:D Olsun uzulmenize gerek yok, en azindan elinizde artik sachmada olsa bi kodunuz olacak. Iyi gunlerde kullanin kodunuzu!!!

GEOKHAN1988

Üye
çok saol . işe yaradı .
tşk

kursatsul

Üye
gelen kodu nereye gireceğiz? güvenlik kodu : hanesine mi:S

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye

kralh

Üye
bu sıteye gır ımeı numaranı yaz bulursun ( ımeı numaranın telefondan *#06# seklın de bulursun)

dev_genc36

Üye
yaw şu herkezin verdiği siteye i mei numaramızı gırıyoruz sonra bu gelen kodu nereye yazıyoruz kımse bunun acıklamasını yapmamış!

vitoarda

Üye
baska hat takınca benımkı guvenlık kodu ıstemıyor nolcak sımdı formatda atamıyorum bu surum desteklemıyomus *#7370# bu kodda bı ıse yaramadı

blueeyes27

Üye
arkadaşlar saolunda benim 6500 slide var ben napcam ya size zahmet

kardeş benim 6500 slide var bu dediklerinin hiçbirir olmadı ımei telefonun arkadaki yazan noyu giriyom çünkü telefon açılır açlımaz güvenlik kodu dio imei alamaıyom yardımcı olun bana size zahmet...

bana cevap yazacak birileri yokmu ya?

axsekimya

Üye
dendeim hepsini hemde bende 6230i var yok olmuyo kardeş ama yinede herşey için çok saol en azından açıklamşısın teşekkür ederim

onurjhan

onurjhan

Üye
:)arkadasım benimde 6230 um var aynı sorun benimde basıma geldi bu siteye gir telefonun imei numarası (pilin altında var) onu yas altındaki ktucuğu seç sonr ara de bu kadar onun sana verdiği kod yeni güvenlik kodun sonr değiştirebilirsin :-)

Üst Alt