nokia 6131 kapak sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenzo74

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6131 kapak sorunu
bende nokia 6131 var kapak sesi çıkıyordu ilk aldığımda şimdi ses çıkmıyor bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olursa sevinirim ilgi alaknız için şimdiden teşekkürler

wuc

wuc

Üye
Kapak sesinden kastın heralde kapagı açınca cıkan ses efektler nedenleri şöyle olabilir.

1. Bu özellik ayarlar kısmından kapatıLmıs olabilir.Bunu ayarlardan düzeltebilirsiniz.

2.Telefonun donanımsal bir sorunu olabilir örnek acıp kaparken hasar almıs olabilir.benim basıma geldi D500 kaydır kapak bi cihaz kaydırı acınca ses cıkmıyodu bir temassızlık olabilir bunuda Çözmek için Cihazı Servisine goturmelisin.

ins. yardım edebilmişimdir...

djtatanga

Üye
zil seslerinden diger sesleri açık yap

kenzo74

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar düzelmedi ama olsun yardımınız için saolun

tly51

Üye
o ses temalarım yerinde tema secip uygulandığında olur eğer ordan yapıyor ve olmuyorsa tlfda sorun var demektir değilse calar o ses bence ... iyi günler ayrıca 6131kapaklı satılık isteyen olursa kuskunu.m.hotmail.coma mail atın görüşelim

eQooo

eQooo

Üye
temayı değiştirir orjinal temalarından gelir..

slr722

Üye
ben de 6131e bi arkadaştan aldığım temalardan bazılarının duvar kağıtları yada swfleri gözükmedi nasıl çözebilirim

realistrlt

Üye
kapaktaki mıtnatıs dan ve ana board daki fm entegresinden yapar.ÇAKIR BİLGİSAYAR/BİGADİÇ/BALIKESİR RAMAZAN ÇAKIR

yousen

Üye
temadan yapar kardeş temayı orjinal temalarını uygula ses gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt